ABD’de kamp yapan aileyi katlettiler: 1'i çocuk 3 ölü

ABD’nin Iowa eyaletinde bulunan bir parkta kamp yapan aileye silahla saldıran şahıs, 1'i çocuk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

ABD’de kamp yapan aileyi katlettiler: 1'i çocuk 3 ölü
ABD’de kamp yapan aileyi katlettiler: 1'i çocuk 3 ölü
GİRİŞ 25.07.2022 11:06 GÜNCELLEME 25.07.2022 11:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD’nin Iowa eyaletindeki Maquoketa Caves Eyalet Parkı'nda silah sesleri duyuldu. Cuma günü parkta kamp yapan bir aileye silahla saldıran 23 yaşındaki Anthony Orlando Sherwin, 6 yaşındaki Lula ile annesi Sarah ve babası Tyler Schmidt’i öldürdükten sonra intihar etti. Olay yerine gelen polis, saldırganın cansız bedenini parkın uzak bir noktasında buldu. Sherwin'in aynı kampta kaldığı ve aileyle bir ilişkisi bulunmadığı açıklandı. Ailenin 9 yaşındaki oğulları ise saldırıda zarar görmedi.

AİLENİN ÖLÜM HABERİ YASA BOĞDU

Cedar Falls kentinde yaşayan Schmidt ailesinin ölüm haberinin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Cedar Falls Belediye Başkanı Rob Green, anne Schmidt ile geçtiğimiz haftalarda beraber bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Green, "Haberi duyan birçoğunuz gibi ben de harap oldum. Sarah'ı iyi tanırdım. Ailesi ile birlikte Sartori Parkında düzenli yürüyüş yaparlardı" dedi. Başkan Green’in paylaşımının altına duygu dolu çok sayıda yorum yapılırken, ailenin hayatta kalan 9 yaşındaki oğlu için de destek çalışmaları başlatıldı.

Saldırıyla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ugr 1 yıl önce Şikayet Et
    bir abd klasiği
    Cevapla
  • Hoca Nasretttin 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık ülke dışında öldürülecek kalmadı, şimdi de ülke içinde insanlar öldürülüyor. Bence öldürülenler, mutluluğun resmini yapabilen yaşam tutkunu insanlar. Öldürenler ise saçma bahaneler üreten mutluluk sahibi olamayan kıskanç psikopatlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!