Girit'e uçak gemisini yanaştıran ABD'den skandal paylaşım!

ABD'nin Atina Büyükelçiliği uçak gemisinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak "Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü." ifadelerini kullanarak üstü kapalı olarak Türkiye'yi tehdit etti.

Girit'e uçak gemisini yanaştıran ABD'den skandal paylaşım!
Girit'e uçak gemisini yanaştıran ABD'den skandal paylaşım!
GİRİŞ 08.10.2022 00:34 GÜNCELLEME 08.10.2022 00:35
Bu Habere 496 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginliğin tavan yaptığı dönemde ABD uçak gemisi 'George H. W. Bush' Girit Adası’na yanaştı. ABD'nin Atina Büyükelçiliği ise uçak gemisinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak "Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü." ifadelerini kullanarak üstü kapalı olarak Türkiye'yi tehdit etti.

Amerika Birleşik Devletleri, Adriyatik denizindeki tatbikatından sonra en büyük gemisini Yunanistan'ın Girit adasına demirledi. Yunanistan medyası bu olayı, Türk-Yunan ilişkileri gerginken yaşanmasından ötürü Amerika'nın kendilerine destek vermesi şeklinde yorumladı.

ABD'DEN SKANDAL PAYLAŞIM

Son dönemde Türkiye'ye karşı müttefiklik ruhuna aykırı adımlar atan ABD son olarak Atina Büyükelçiliği hesabından skandal bir paylaşıma imza attı.

ABD'nin Atina'da bulunan Yunanistan Büyükelçiliği, George H.W. Bush uçak gemisinden çekilen fotoğrafları, "Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü." notuyla paylaştı. Bu paylaşım, 'Türkiye'ye üstü kapalı bir tehdit' olarak yorumlandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 496
  • GÜLENADAM 1 yıl önce Şikayet Et
    Görmemişin oğlu olmuş o hesap büyük diplomatik politik terbiyesizlik şu yaşıma dek herhangibir büyük elçimizin böyle davranışta bulunduğunu psikolojik savaşta yürütülüyor baskı tehdit hakaretler akıllara ziyan sakin olacağız ama patladıkmıda volkan gibi patlayacağız şimdilik sakin olmak zorundayız gülünç duruma düşüyor söylemler fotolu mesaj tehditi sığınacakları tek liman bu battı batacak batağa saplanmış devlet yönetimi var kaşımızda gözlerönünde defter kabarıyor yazıyoruz bunları bakkal defteri değil bizlerde uçurtma resimleri koyalım kreşte eğitim gören çocuklar bu davranışı sergilemez gülüyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    abd tüm dünyada kriz istiyor anlaşıldı
    Cevapla
  • dostt birr 1 yıl önce Şikayet Et
    abd yunanistana yerleşip guya rusyayı eğede durduracak.karadenizde zaten bir sürü nato ülkesi var.neden ege bunun iki sebebi var birincisi egedeki ve akdenizdeki gazi kendi firmalarina vermek.zaten egede abd petrol çıkarıyor.tabi israil tarafindan abd ye aktarılıyor. ıkincisi hem rusya hem Turkiyeye burads ben varım ona göre diyor.abd rusyaya ve bize bulaşmaz ama rusya ve biz abd ye yakinda bulaşacagiz.neden burası bizim karasularimiz bize burada dayatma olursa .tabii rus askeri gemilerinede abd eğede mudahele edecektir.bu savaş nedenidir..eğe ısınıyor abd ye burada ne işin var diye soracaklar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    macera dolu ege çelişki dolu NATO yav biz bu işin neresindeyiz kürecik radarı orda incirlik orda yav biz neredeyiz önce kendimizi bulalım bizim bu natoda ne işimiz var
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunanı ege denizine, abdyi de akdenize gömmek çook zevkli olacak. Dünya terörün ana kaynağı abdden ve roma artıklarından sonsuza kadar kurtulacak inşaallah!...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Tekirdağ'da skandal görüntü! Belediye aracıyla dereye atık