Suriyeli çocuk enkazdan 30 saat sonra çıkarıldı

Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen ve Suriye'de de yıkıma yol açan depremde, Halep'in batısındaki Atarib'te enkaz altında kalan küçük bir çocuk, 30 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Suriyeli çocuk enkazdan 30 saat sonra çıkarıldı
Suriyeli çocuk enkazdan 30 saat sonra çıkarıldı
GİRİŞ 07.02.2023 16:36 GÜNCELLEME 08.02.2023 15:28

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilin yanı sıra Suriye'de de yıkıma neden olan depremlerin ardından başlatılan arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Suriye'de sivil savunma ekipleri, Halep'in batısındaki Atarib'te enkaz altından bir çocuğu 30 saat sonra canlı olarak çıkardı. Ambulansa taşınan çocuk, hastaneye kaldırıldı. Genel sağlık durumu iyi.

7,7 ve 7,6'lık depremler Suriye'yi de yıktı: Yüzlerce ölü, binlerce yaralı var7,7 ve 7,6'lık depremler Suriye'yi de yıktı: Yüzlerce ölü, binlerce yaralı var

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi