Biden'ın oğlu Hunter'ın özel fotoğrafları sızdırıldı

Son yıllarda adı skandallarla anılan ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, binlerce özel fotoğrafları sızdırıldı. Görsellerde Hunter Biden, hayat kadınlarıyla ve uyuşturucu kullanırken görülüyor.

Biden'ın oğlu Hunter'ın özel fotoğrafları sızdırıldı
Biden'ın oğlu Hunter'ın özel fotoğrafları sızdırıldı
GİRİŞ 09.06.2023 09:31 GÜNCELLEME 09.06.2023 09:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'de gelecek yıl yapılacak seçimler için geri sayım yavaş yavaş başlarken, sağcı platform "Marco Polo", ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın 8.864 özel fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Sızdırılan görüntülerde Biden'ın, uyuşturucu kullandığı ve hayat kadınlarıyla uygunsuz pozlar verdiği görülüyor.

FOTOĞRAFLARIN KAYNAĞI; BİDEN'IN BİLGİSAYARI, TELEFONU VE UYGULAMA YAZIŞMALARI

Fotoğraflar, Biden'ın dizüstü bilgisayarında kayıtlıydı. Bilgisayara sızanlar, bir süredir bu fotoğrafların yayınlanacağına dair açıklamalarda bulunuyordu.

Paylaşılan fotoğrafların 2008 ile 2019 yılları arasında Hawaii, Cabo San Lucas, Kosova, Çin, Londra, Paris, Belgrad ve Roma'da çekildiği belirtildi.

Fotoğrafların 7.032'sinin Hunter Biden'ın MacBook Pro bilgisayarındaki fotoğraf uygulamasında, 1832'sinin iPhone XS model telefonunda olduğu belirtilirken, geri kalanların da ekran görüntüsü, WhatsApp ve diğer uygulamalarda kayıtlı olduğu aktarıldı.

AVUKATLAR HAREKETE GEÇTİ

Hunter Biden'ın avukatları ise, ABD Kongresi'nden "Marco Polo"nun bu görüntüleri nasıl ele geçirdiğine dair bir soruşturma başlatılması talebinde bulundu.

Biden, Cumhuriyetçilerin Biden ailesine yönelik karalama kampanyası başlattığını dile getirdi.

PLATFORMUN KURUCUSU ESKİ BEYAZ SARAY ÇALIŞANI

"Marco Polo" isimli platform, Trump döneminde Beyaz Saray'da çalışan Garrett Ziegler isimli şahıs tarafından kurulmuştu.

Ziegler, katıldığı bir yayında, "Biz kar amacı gütmeyen bir ifşa araştırma grubuyuz. Eğer Amerikalılar ülkeyi yöneten ailenin iç yüzünü görseler onu seçmezlerdi" demişti.

Garrett Ziegler

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Saim 10 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi kirli, Hunter mı desen, Epstein mi desen, Trump mı desen, George mi desen, Sheldon mu desen, Bill mi desen, Joe mu desen, Bo mu desen ne dersen de?
    Cevapla
  • Siyaset Bilimci 10 ay önce Şikayet Et
    Saim süreci yakından takip ediyorsun :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü