Biden'dan Ukrayna açıklaması: Kolay olmayacak

ABD Başkanı Joe Biden, “Ukrayna’nın NATO’ya katılma süreci kolay olmayacak” dedi.

Biden'dan Ukrayna açıklaması: Kolay olmayacak
Biden'dan Ukrayna açıklaması: Kolay olmayacak
GİRİŞ 17.06.2023 22:48 GÜNCELLEME 17.06.2023 22:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Belçika’nın Brüksel’de düzenlenen Ukrayna odaklı NATO Savunma Bakanları toplantısında Ukrayna’nın NATO’ya üyeliğinin gündeme gelmesinin ardından ABD’den konuya ilişkin açıklama geldi.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın işgaline rağmen Ukrayna'nın NATO‘ya katılması için özel düzenlemeler yapmayacağını söyledi. Biden “Ukrayna’nın NATO’ya katılım süreci kolay olmayacak. Ukrayna, NATO ülkeleri ile aynı standartları karşılamalı. Bu yüzden bunu kolaylaştırmayacağız” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • HIDIR BUDUR 10 ay önce Şikayet Et
    ABD ! Polonya, Romanya ve Bulgaristan’ı NATO’ya alıp, “UÇBEYİ gibi Ukrayna’yı Rusya ile dalaşacak” ve Avrupayı da bu savaşa angaje eden ABD !! Lohands Donets bölgelerini Ukrayna’dan ayrı ticari bölge ilan eden ABD !
    Cevapla
  • rmzn 10 ay önce Şikayet Et
    Amaç Ukrayna'yı Natoya almak değildi zaten, Rusya'nın zayıflamasını sağlamaktı, ama bu işten güçlenerek çıkan Rusya'yı göreceğiz. Savaş makinelerini yenileyerek ve silah üretimi harekete geçmiş olacak.
    Cevapla
  • Mete 10 ay önce Şikayet Et
    Işin özü aldığın yardımları biz tamam diyinceye kadar geri öde savaş durduğunda bir kaç misli daha satın al göbekten bana bağlan. Iktidar değişse bile kurumlar değişememeli.
    Cevapla
  • Bora 10 ay önce Şikayet Et
    Noldu Bidoooon yemedimi dur bekle yakinda Cin de sana bi celme takacak
    Cevapla
  • Neco 1 10 ay önce Şikayet Et
    Tabası yemedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den Refah kararı! 'Operasyon başlatılmayacak' iddiası
Amerikalılar bu defa da akreplerimize göz dikti!