İsrail’in öldürdüğü sanatçının son sözleri gündem oldu!

İsrail’in saldırıları şiddetini her geçen gün arttırıyorken ölen siviller arasında Filistinli yazar ve şair Hiba Abu Nada'nın son sözleri yürek burktu.

GİRİŞ 29.10.2023 16:58 GÜNCELLEME 29.10.2023 17:33
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

İsrail’in katliamları günden güne büyürken, savaş suçu niteliği taşıyan İsrail'in saldırıları Gazze’de sivilleri hedef almaya devam ediyor. İşgalci İsrail’in katlettiği yaklaşık 5 bin sivil arasında Filistinli yazar Abdullah Al Akkad, ressamlar Heba Zagout, Muhammed Sami Kariqa ve şair-yazar Hiba Abu Nada da yer alıyor. Gazze'nin güneyinde İsrail saldırısında ölen 32 yaşındaki Filistinli yazar ve şair Hiba Abu Nada'nın son sözleri yürek burktu.

“DAYANIKLILIĞIMIZIN KANITI”

Gazze'nin güneyinde İsrail saldırısında şehit edilen 32 yaşındaki Filistinli yazar ve şair Hiba Abu Nada'nın son sözleri ise şöyle oldu:

"Kendimizi kaosun ortasında tarif edilemez bir mutluluk içinde buluyoruz. Yıkıntıların ortasında yeni bir şehir ortaya çıkıyor; bu da dayanıklılığımızın bir kanıtı. Acı çığlıkları havada yankılanıyor, doktorların kanlı kıyafetlerine karışıyor."

Dilan Can Haber7.com - Muhabir-editör
Haber 7 - Dilan Can

Editör Hakkında

2001 yılında Kocaeli'de doğdu. Gazetecilik mesleğine lise yıllarında başlayarak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2023 yılında mezun oldu. 7 yıllık gazetecilik hayatında sunucu, editör, muhabir gibi birçok görevde bulundu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Özel Haberler Muhabiri' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Eskipazar 5 ay önce Şikayet Et
    Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş.Rabbim cennetiyle mükafatlandırır inşallah.
    Cevapla
  • Serkan 5 ay önce Şikayet Et
    Biz ev kiralari gida artışı evlerin arabalarin hergun hesabını yapmakla kısacası fısatcılıkla uğraşıyoruz sonra kahrolsun İsrail yıllarca söyleyip duruyoruz ama kahrolan hep bizler olduk ama şunu unutmayalım ne çektirdiysek ne zulüm yaptıysak onu biz ve çocuklarımız yaşamadan ölmeyeceğiz tabi bunu anlayacak Müslümansak daha ben kimsenin samimi Müslüman olduğuna artık inanmıyorum.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yahu hala daha birbirlerini satıyorlar, açtırmayın bana ağzımı,
    Cevapla
  • Murat gözükara 5 ay önce Şikayet Et
    İnsanlığın ve Sözün bittiği yer.... İsraile Atom bombası atılmalı...
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kardeşim Allahım bizleri hidayete erdirsin dogru yola döndersin dirlik v birlik versin Amin Amin Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!