Kassam Tugayları duyurdu: Tel Aviv'i vurduk

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki katliamlarına tepki olarak İsrail’in başkenti Tel Aviv’i roketlerle vurduğunu açıkladı.

GİRİŞ 29.01.2024 20:23 GÜNCELLEME 29.01.2024 20:24
Bu Habere 148 Yorum Yapılmış

Kassam Tugaylarının Telegram hesabından yapılan açıklamada, “İşgal devleti İsrail’in sivillere yönelik katliamlarına tepki olarak Tel Aviv'i roketlerle vurduk.” denildi.

Öte yandan İsrail’in Kanal 12 televizyonunun haberinde, “Büyük Tel Aviv bölgesinde (merkez bölge) sirenler çaldı ve Gazze Şeridi'nden Büyük Tel Aviv bölgesine doğru en az 12 roket fırlatıldı.” ifadelerine yer verildi.

Haberde, roketlerin Demir Kubbe hava savunma sistemi tarafından engellenmeye çalışılması sonucu patlamaların duyulduğu kaydedildi.

İSRAİL KATLİAMLARINI SÜRDÜRÜYOR

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 11 bini çocuk, 7 bin 500’ü kadın olmak üzere 26 bin 637 Filistinli öldürüldü, 65 bin 387 kişi yaralandı.

Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 220'si karadan işgal sürecinde olmak üzere 557 askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 148
  • leşyoner 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kassamcı arkadaşlar; niye Flightradar24 uygulamasını kullanmaz ki... Havada tepelerinde veya kendilerine yaklaşan istikamette HAVA ARACI var iken iyi bir hesaplama ile kendi roketlerinin rotasını çakıştırmak ne kadar zordur. Bu iz real askeri kendini DEMİRCİ ÇEKİCİ sanıyor; ver coşkuyu ÇAKSINLAR füzeyi görelim şenliği.
    Cevapla
  • Müslüman 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim kassam tugaylarina yardım etsin Yahudilerin kökünü kurutsun inşallah
    Cevapla
  • KASIMPAŞALI 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde Vururuz en kısa zamanda Yandaşlarıyla beraber hepsini inşeALLAH Celle Celaluhu
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Vurun aşsğılıkları
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 2 ay önce Şikayet Et
    Elhamdülillah Müslümanız, Putlara Tapmıyoruz ; Allah (cc)' ın emirleri ile yaşamak istiyoruz... ŞERİAT İSTİYORUZ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı