Trump: Biden hayatta olduğunun bile farkında değil

Trump, özel bir savcılık soruşturmasının Biden'a, hafızasının "zayıf" ve "bulanık" olması sebebiyle suçlama yöneltmemesini eleştirdi. Trump, Biden'la dalga geçerek, "Bence kendisi hayatta olduğunun bile farkında değil." dedi.

Trump: Biden hayatta olduğunun bile farkında değil
Trump: Biden hayatta olduğunun bile farkında değil
GİRİŞ 11.02.2024 12:55 GÜNCELLEME 11.02.2024 12:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Pensilvanya'daki Ulusal Tüfek Derneği fuarında konuşma yaptı.

ABD Başkanı Joe Biden'ın evinde ve ofisinde resmi belgelerin bulunmasıyla ilgili rapor hakkında konuşan Trump, "Eğer Biden suçlanmayacaksa, bu onların bileceği iş. Ama o zaman benim de suçlanmamam gerekir." dedi.

Daha önce de Biden'ın hareketleri ve söylemleriyle alay eden Trump, yine benzer bir davranışta bulundu.

Biden'ın soruşturmasıyla ilgili raporda "zayıf" ve "bulanık" hafızalı olduğu için suçlamaya gerek olmadığına yönelik ifadeler hakkında açıklama yapan Trump, "Bu, Biden'ın siyasi rakibine yani bana karşı taraflı yargıdan başka bir şey değildir. Burada sorumlunun Biden olduğunu da düşünmüyorum çünkü bence kendisi hayatta olduğunun bile farkında değil." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 7
  • vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    kırk yılın başında doğru bir laf yumurtladın
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    güzel bir tespit
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan adam Amerika'yı rezil kepaze etti hala onu tutuyorlar başta ya
    Cevapla
  • iso 2 ay önce Şikayet Et
    Sen. Hayattamısın. acaba. SENDE. YAPAY. ZEKA. AYGITI. gibi. ortada. dolaşıyorsun. BAS. DÜMEYE. YÜRÜSÜN. bas. düğmeye. Konuşsun BAS. DÜĞMEYE UYUSUN
    Cevapla
  • zeki ALPEREN 2 ay önce Şikayet Et
    SSCB'NİN DE, KOMÜNİST ÇİN'İN DE SONLARI, DAĞILMALARI Bu tarzda ki Liderleri elleriyle olmuştur! AKİBETLERİ inşALLAH EN KISA ZAMAN DA ABD'NİN, İNGİLTERE'NİN BAŞINA GELSİN. DAĞILIP YOK OLSUN TERÖRİST DEVLETLER...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...