Bakan Fidan İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi'ne katılacak

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

GİRİŞ 04.03.2024 16:49 GÜNCELLEME 04.03.2024 17:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Sayın Bakanımız, 5 Mart 2024 tarihinde Cidde'de düzenlenecek olan İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırıları konulu İİT Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacaktır. Toplantı, 11 Kasım 2023 günü Riyad'da gerçekleştirilen Arap Ligi-İİT Olağanüstü Zirvesi'nde alınan kararların takibi amacıyla yapılacaktır. Sayın Bakanımızın bu vesileyle muhataplarıyla ikili görüşmeler de gerçekleştirmesi öngörülmektedir" denildi. 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Filistinli ZAZA 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın bakanım Allah rızası için artık bu itrail denen katile hadini bildirme vakti gelmiştir bu itrail laftan anlamaz sopa yeme vakti gelmiştir uyanın artık Müslümanlar daha ne bekliyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Boş boş müslüman eeğilsinizki abd ab israil uşağı olmuşlar hepsi hepsi fidan dahil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
TFF 2. Lig'de ilginç maç! Beraberlik yetiyordu: İki takım da şut çekmedi