İsrail'i korkutan isim! Netanyahu'dan açıklama: Onu ortadan kaldıracağız

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridinin güneyinde 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı Refah'a olası kara saldırısına ilişkin, "Refah'a gireceğiz ve kesin zafere ulaşacağız." dedi.

İsrail'i korkutan isim! Netanyahu'dan açıklama: Onu ortadan kaldıracağız
İsrail'i korkutan isim! Netanyahu'dan açıklama: Onu ortadan kaldıracağız
GİRİŞ 24.03.2024 23:11 GÜNCELLEME 24.03.2024 23:11
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

İsrail Hükümeti Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, Netanyahu, Yahudilik inancına göre kutsal Purim Bayramı münasebetiyle bir polis karakolunu ziyaret etti.

Netanyahu, Tevrat inancına göre Yahudilerin Purim Bayramı'nda yendiği İran Kralı Ahaşveroş’un veziri Haman'a gönderme yaparak, Hamas'ın Gazze Şeridi'ndeki Yahya Sinvar'ı ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Başbakan Netanyahu, modern İran'ın Yahudilerin devletini yok etmeye çalıştığını iddia etti.

Uluslararası kamuoyunun itirazlarına rağmen Gazze'nin güneyindeki Refah'a beklenen saldırı konusuna da değinen Başbakan Netanyahu, "Refah'a gireceğiz ve kesin zafere ulaşacağız." dedi.

DİKKAT ÇEKEN ZAMANLAMA!

Başbakan Netanyahu'nun açıklamaları, Gazze Şeridi'nin Refah bölgesindeki son durumu ve alternatif planlamalarla ilgili görüşmeler amacıyla İsrail heyetinin ABD'de görüşmeler yapması gündemdeyken geldi.

Netanyahu, 22 Mart'ta Tel Aviv'i ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesinin ardından, Gazze Şeridi'nin güneyindeki "Refah'a girmeden Hamas'a karşı zafer kazanamayacaklarını, bunu ABD'nin desteğiyle yapmayı umduklarını ama zorunda kalırlarsa tek başına yapacaklarını" söylemişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 163
  • Cesur ADAM 1 ay önce Şikayet Et
    Zalimler icin yaşasın CEHENNEMMMM
    Cevapla
  • CEMŞİT 1 ay önce Şikayet Et
    "KATİL SÜRÜSÜ KÖPEKLER" Sonunuz yakın inşaallah...
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    Yatanyahu yetmez yahu di siyonist katil işgalci israili yok etmedikten sonra dünyaya huzur haramdır,,boykot ve eylem piratostolara devam ediyoruz başka yol yok innşallah
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 ay önce Şikayet Et
    Unatmadı,Unutmayacağı,Unutturmayacağız,Katiller sürüsü
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Allah Müslümanları bünyamin netanyahu ile sınıyor ama Müslümanlarda tık yok bu gidişle zaten ne olur bilmem yinede herşeyin doğrusunu Allah bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi