Ortak sınava durdurma kararı

MEB'in 8. sınıf öğrencileri için yapılan 1. dönem merkezi ortak sınavlarla ilgili mahkemeye itirazı sonuç verdi.

Ortak sınava durdurma kararı
Ortak sınava durdurma kararı
GİRİŞ 01.07.2014 15:54 GÜNCELLEME 01.07.2014 16:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MEB, 8. sınıf öğrencileri için yapılan 1. dönem merkezi ortak sınavlarda 4 sorunun hatalı olduğu gerekçesiyle açılan davada, yürütmenin durdurulması kararı verildiğini bildirdi. Bakanlıkça bu karara itirazda bulunulduğu, üst mahkemenin kararına göre sınav sonuçlarının ilan edileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLİ EĞİTİM HÜKÜMETİN KAMBURU OLMAYA DEVAM EDİYOR.. Ulaşımda,ekonomide,sağlıkta,askeri teknolojide,spor tesisinde başarılı olan hükümetimizin maalesef en zayıf halkası M.Eğitim.Gelen her bakan kendi kafasına göre bir politika uygulamaktadır.Esasında hükümetin hatta devletin derli toplu bir insanımızla bütünleşen EĞİTİM POLİTİKASI STRATEJİSİ olmalıdır.Çocukalrımızın her yıl hangi sistemle test edileceği,başarılarının ne ile ölçüleceği,değerlendirmenin neye göre yapılacağı değişe değişe kargaşaya neden olmaktadır.Aileler,evlatlarımız bundan muzdariptir.İnşaallah en kısa ssürede bu aksayan zincir tamir edilir.
    Cevapla
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    teogda; ilginç puanlamalar;. sonradan girenlerin aynı doğru sayısına rağmen daha yüksek not almaları daha neleeeer neler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İtalya'da İkinci Dünya Savaşı alarmı! 36 bin kişi tahliye edildi
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama