TEOG puan hesaplama sistemi! TEOG net puan öğrenme ekranı

2016 TEOG puan hesaplaması nasıl yapılır? 23 Kasım ve 24 Kasım tarihinde yapılan TEOG puan hesaplamasını haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte TEOG net puan öğrenme sistemi

TEOG puan hesaplama sistemi! TEOG net puan öğrenme ekranı
TEOG puan hesaplama sistemi! TEOG net puan öğrenme ekranı
GİRİŞ 24.11.2016 09:27 GÜNCELLEME 24.11.2016 09:27

23, 24 Kasım 1.dönem TEOG puan hesaplaması robotuna haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki TEOG puanı nasıl hesaplanır? 14:00 itibariyle TEOG sınav sorularının açıklaması ile birlikte TEOG puan hesaplaması günün en çok arananları listesine girecek. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde TEOG sınavına giren öğrenciler ve veliler puan hesaplamasını merak ediyor. Peki TEOG Türkçe, Matematik, Din Kültürü, Fen Bilimleri, İnkilap, Yabancı dil sınavları puan hesaplaması nasıl yapılır? En net puan hesaplaması sistemi için aşağıda bulunan bağlantıya tıklayabilirsiniz.

TEOG PUAN HESAPLAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG puan hesaplama motoru için MEB'in Ölçme Değerlendirme Ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü sayfasını da kullanabilirsiniz. MEB'in ODSGM TEOG puanı hesaplama sorgu ekranına odsgm.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. 

teog-puan-hesaplama-nasıl-yapılır

TEOG Türkçe sınavı puan hesaplaması nasıl yapılır? 2016 - 2017 TEOG Matematik sınavı puanları nasıl öğrenilir? TEOG 1.dönem Din Kültürü ve Yabancı Dil puan hesaplaması nasıl yapılır? TEOG Fen Bilimleri puanı en kolay nasıl öğrenilir? TEOG İnkilap dersi puanı nasıl hesaplanır? Yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak TEOG puan hesaplaması kolaylıkla yapabilirsiniz

DERSLERİN AĞIRLIK KATSAYILARI

Türkçe 4, Matematik 4, Fen Bilimleri 4, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2, Yabancı Dil 2 şeklinde toplam 18 olacaktır.

TEOG YANLIŞ SORULARI DOĞRU CEVAPLARI GÖTÜRECEK Mİ?

Daha önce yapılan liselere geçiş sınavları ya da üniversite sınavları başta olmak üzere 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürürken bu uygulama TEOG sınavları için geçerli değil. Soruya yanlış cevap verseniz de doğru olan cevaplarınız bundan olumsuz etkilenmiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...