İmam Hatip Lisesi'nden büyük başarı!

Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yılmaz Güney, okulun 2020 LGS’de de çıtayı yükselttiğini duyurarak başarının sırlarını anlattı.

İmam Hatip Lisesi'nden büyük başarı!
İmam Hatip Lisesi'nden büyük başarı!
GİRİŞ 18.07.2020 12:47 GÜNCELLEME 18.07.2020 14:44
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

2019 Liselere Geçiş Sistemi'nde (LGS) zirveye çıkan Kepez Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2020 LGS'de de çıtayı yükselterek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Okul müdürü Yılmaz Güney, başarının sırlarını anlattı. Güney, “2019'da yüzde 4,1 olan LGS okul ortalamasını 2020 LGS'de yüzde 1,51 gibi ulaşılması zor bir rekora yükseltmiştir okulumuz ve öğrencilerimizin tamamı. Türkiye 1'incisiyiz” dedi. 

 

 

BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI

Hiçbir öğrencinin dershaneye gitmeden 2020 LGS’de başarıyı yakaladığını vurgulayan Müdür Yılmaz Güney, “Başarımızı okulumuz bünyesinde açtığımız Destekleme Yetiştirme Kurslarımız, Yaz Eğitim Kamplarımız, Öğrenci Takip ve Koçluk Sistemi gibi akademik çalışma ve uygulamalara borçluyuz. Başarımız, okul idaremizin ve öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gayretleri, Allah'ın yardımı ile öğrenci ve velilerimizin bize duyduğu güvende saklıdır. Bize bu günleri gösteren Rabbimize şükrediyoruz" dedi. 

 

 

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE

Güney, sözlerini şöyle tamamladı:

"Öğrencilerimizin yüzde 55'i yüzde 1’lik dilime girmeyi başarmıştır. Okul ortalamamız Türkiye ortalamasının çok üzerindedir. Bizi en çok mutlu eden de bütün öğrencilerimizin lisede de kendi okullarında kalacak olmaları ve tek tercih yapacak olmalarıdır. Bu gururu bize yaşatan idarecilerimize, cefakâr öğretmenlerimize, her biri aslan parçası öğrencilerimize ve bize hep destek olan başta Din Öğretimiz Genel Müdürümüz Sayın Nazif Yılmaz ve tüm ekibine, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, gayretlerini gece gündüz demeden esirgemeyen öğretmen arkadaşlarımıza ve tabii ki değerli velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.”

YORUMLAR 29
  • Süleyman Ekici 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulumuz çok başarılı başta müdürümüz ve öğretmenlerimiz olmak üzere başarılarınin devam etmesini dilerim.
    Cevapla
  • Zhrsnk 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah öğrencilerimize ve ogretmenlerimize seneye bu başarıyı dahada yukseltecekler inşaallah
    Cevapla
  • Resul DİLSİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Okulun 1 tane 8.sınıfı ve o sınıfta da 24 öğrencisi var . 24.öğrencinin puanı 9.69. Bursa merkez And.İhl nin 6 tane 8.sınıfı var. Ve 24. cü öğrencisi 3.41 puanında. 9.69 puan aralığındaa 57 öğrencisi var. Başarıda bir tek sınıf esas alınacaksa aynı puan aralığına 24 öğrenci değil 57 öğrenci sığdıran Bursa merkez ihl daha başarılı demektir. Okulun sitesine bakılabilir. İlimde yarışmak güzeldir. Kepez ihl yi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Süleyman Demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl da öğrencilerini dershaneye göndermeden , kendi kadrosuyla hem LGS de hem de YKS'de üstün başarılar elde etmiş bir okul. Bu başarılar geleneksel hale geldi maşallah. Avrupa projeleri ile öğrencilerine tarifsiz tecrübeler kazandıran eğitim yuvası. Gayesi hayırlı ve örnek nesiller yetiştirmek olan Kepez Mahmut Celalettin Ökten AİHL ismini daha çok duyacağız inşallah.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş LGS 8.siniflarin girdiği bir sınav. Burda imam hatip lisesi diyor nasıl oluyor ankamadim
    Cevapla
  • Mehmet Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Lise bünyesinde ortaokulda var
    Cevapla
  • Zümra 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam hatip lisesi evet ama ortaokul kısmı da var .
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu okul puroje okulu olduğu için Orta okul da var
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bünyesinde hem lise hem ortaokul var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
2 askeri helikopterler havada çarpıştı!