Kartal’da yol kavgası kanlı bitti

Kartal’da özel halk otobüsü şoförü ile hafriyat kamyonu sürücüsü arasında çıkan silahlı ve sopalı kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 26.01.2016 10:00 GÜNCELLEME 26.01.2016 10:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Kartal’da bir benzin istasyonunda özel halk otobüsü şoförü, hafriyat kamyonu şoförü ile kavga etmiş, olayda otobüs şoförü ve bir benzin istasyonu çalışanı silahla yaralanmıştı. Silah ve sopanın kullanıldığı kavga, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde yolda tartışan iki şoför benzin istasyonuna giriyor. İlerleyen tartışma kavgaya dönüşüyor. Otobüs sürücüsü elindeki sopayla hafriyat kamyonunun sürücüsüne vuruyor. Darbe alan sürücü, kamyonun arka tarafından bulunan silahını alıyor ve otobüs sürücüsünü kovalıyor. Kameranın acısından çıkan kamyon sürücüsü, otobüs şoförünü vuruyor. Silahtan çıkan mermiler yerden sekerek, bir benzin istasyonu çalışanını da yaralıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Karaalioglu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafriyat kamyonu kullanan sığır sürüsünden bıktık artık. Allah cezasını versin bunları denetleyenin de! Görevini yapmayanın allah cezasını versin. Bıktık bu teröristlerden. Yeter be!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de gençler tekbir getirerek Filistin'e destek oluyor
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu