Çakma videoyla ihanet alay konusu oldu

17 Aralık'ta gerçek yüzü tamamen ortaya çıkan paralel yapı, artık alenen Türkiye aleyhtarı çalışmalar yapmaktan çekinmiyor.

GİRİŞ 27.06.2015 01:43 GÜNCELLEME 27.06.2015 09:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi DEAŞ'a destek vermekle suçlayıp, Kobani saldırıları aracılığıyla Türk-Kürt çatışmasının yolunu açmak isteyen çevreler, bir taraftan da Türkiye ve Erdoğan hakkında uluslararası arenada terör suçlusu algısı oluşturmak istiyorlar.

ACEMİCE BİR VİDEO MONTAJLAYIP DOLAŞIMA SOKTULAR

Türkiye aleyhine üretilen her türlü yalan, iftira ve kara propagandalara, paralel yapının medyası ve gazetecileri de desteğini esirgemiyor. Paralel örgüte yakınlığıyla bilinen Taraf Gazetesi ve son iki yıldır tamamen paralel örgütün kontrolüne girmiş bulunan Cumhuriyet Gazetesi bugün akıl almaz bir amatörlüğe imza attı.

"KORKUNÇ TÜRKÇE KONUŞAN IŞİD'Çİ" VİDEOSU(!)

"Türkçe konuşan IŞİD'çi" başlığı altında yayınlanan 30 saniyelik çakma bir videoyu dolaşıma sokan paralel örgüt medyası, internet sitelerinde ve Twitter'da videoya "Flaş…Flaş…Kobane katliamının korkunç görüntüleri..Türkçe konuşan İŞID’ci neler söyledi?" notunu düştü.

Nerede çekildiği belli olmayan videoda, hiç kimsenin yüzü görünmüyor, kamera toprak zemini ve beton parçalarını çekiyor. Görüntülerde bir uzun namlulu silahın bir kısmı göze çarparken, önce arkalardan bir konuşma duyuluyor. Ardından çekimi yapan bir şahıs nefes nefese "Evet, bugün 3 koldan Kobani’ye saldırdık… Allah’ın izniyle şuanda kuşatma altındaki kafirler saklanıyorlar” diyor. Videonun, algı oluşturmak amaçlı özellikle çekilmiş olduğu ilk izleyişte farkediliyor. 

VİDEOYU TWİTLEYEN AMBERİN ZAMAN ALAY KONUSU OLDU

Söz konusu videoyu Taraf yazarı Amberin Zaman aynı başlıkla Twitter hesabından paylaşınca alay konusu oldu.

Algı çalışması başarısız olan Amberin Zaman, kendisine gelen tepkilere "Taraf_Medya nin mansetlerini ben atmyrn nede Yine algi trollugune basladiniz" şeklinde cevap verdi. Ancak bu kez de "algı trollüğü"nü aslında kimin yapmaya çalıştığı konusunda yeni bir tartışma konusu açıldı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 2
  • SEZA 8 yıl önce Şikayet Et
    hain paralelciler ve onun maaşlı askerleri
    Cevapla
  • ümmet 8 yıl önce Şikayet Et
    sizden ricam şu ki FETÖ'yü tenkid ederken genelleme yapmayın.inanın tabanı çok dürüst ve fedakar insanlardır,onları incitmeyin,ak partide meydanlarda FETÖ'yü genelleme yaparak tenkit etti bunun zaraınıda gördü,yani FETÖ,tabanı ibadette,ortası ticarette,üstüyse ihanette olan fişi dışarda bir örgüttür.demem oki sapla samanı ayırt edelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!