İzmir'deki terör saldırısı: 13 kişi gözaltında

İzmir Narlıdere'de 2 belediye otobüsüne düzenlenen saldırı olayıyla ilgili PKK üyesi oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.07.2015 11:21 GÜNCELLEME 26.07.2015 12:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Narlıdere'de belediye otobüslerine yapılan saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, 13 kişi, terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, saldırıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında sabaha karşı geniş çaplı bir operasyon düzenledi.

Çevik Kuvvet, Özel Harekat, Asayiş ve Narkotim ekiplerinin de destek verdiği operasyonda yaklaşık bin polisin görev aldığı ifade edildi.

1. ve 2. İnönü mahalleleri ile Atatürk Mahallesi'ndeki 15 adrese yapılan baskınlarda PKK terör örgütü üyesi oldukları iddiasıyla 13 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız av tüfeği, kurusıkıdan bozma bir tabanca, 5 adet "Rambo bıçağı" tabir edilen kesici-delici alet, 1,5 litre benzin ve 5 kök hint keneviri ele geçirildi.

Önceki gece yaşanan olayda İnönü Mahallesi'nde seyir halindeki 2 belediye otobüsü saldırıya uğramış, otobüslerden biri molotofkokteyliyle yakılmış, diğerinin ise camları kırılmıştı.

YORUMLAR 6
  • rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas yakın onları
    Cevapla
  • dadaş1453 8 yıl önce Şikayet Et
    son çırpınışlarınız kahrolun elinizde patlasın atmaya fırsat olmasın
    Cevapla
  • aser 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari tutuklamak icin olay yapmalari gerekmiyor.terorle mucadele kanunuda bunlarin derneklerine uye olan herkes teror sayilmali ona gore hareket edilmeli
    Cevapla
  • Paris 8 yıl önce Şikayet Et
    Baris doneminde orgut guclendi sadece fransada milyonlarca euroyu fransa Istikbaratiyla kordineli topladi ev ev gezerek zorla aldilar ve polis bilmiyormus gibi davrandi fransa turkiyeye kursun atan her orgutu aciktan destekliyor
    Cevapla
  • mat 8 yıl önce Şikayet Et
    Kamu malına zarar verene ömür boyu hapis gelsin. Bakın bakalım bir daha yapıyorlar mi??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı