Devlet hastanesine molotoflu saldırı

Ankara'nın Nallıhan ilçesi Devlet Hastanesi'ne molotofkokteyli ile saldırıda bulunuldu. Kantinde çıkan yangın itfaiye ekibince söndürüldü.

Devlet hastanesine molotoflu saldırı
Devlet hastanesine molotoflu saldırı
GİRİŞ 20.08.2015 03:30 GÜNCELLEME 20.08.2015 03:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, hastaneye, saat 22.00 sularında gelen yüzleri maskeli kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotofkokteylli saldırı düzenlendi. Saldırgan ya da saldırganlar kaçarken, hastanenin kantin kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılırken, polis ekipleri hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı, saldırgan ya da saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Yigido 8 yıl önce Şikayet Et
    Demekki artik halk nöbet tutacak çaresine bakacak gerçi bu seferde sevgili devletimiz hakliykende haksiz duruma dusurur bizleri onlar ellerini kollarini sallayarak dolasirlar biz ugrasiriz hakimlerimiz sagolsunlar..
    Cevapla
  • çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşey tamam da hastaneye ambulansa saldırı nedir yaa savaşta bile yapılmaz. Nasıl bir düşünceye sahipler hala anlam veremiyorum
    Cevapla
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu yuzleri maskeli kisiler nasil.gelebiliyor oraya kadar? Bu durumlarda hastane guvenligi bile.ates edebilmeli. Artik su yuzu maskeli molotofcu pkk sempatizanlarina hadlerini bildirelim bu kadar sabir.yeter kandilde degil okk sehirlerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik