Bayrampaşa’da benzin istasyonu yanında yangın

Bayrampaşa’da bir kozmetik atölyesinde meydana gelen yangında korku dolu anlar yaşandı.

Bayrampaşa’da benzin istasyonu yanında yangın
Bayrampaşa’da benzin istasyonu yanında yangın
GİRİŞ 16.12.2015 15:28 GÜNCELLEME 16.12.2015 15:28

Yangından son anda kurtulan işçiler gözyaşlarına boğulurken, olay yerinin hemen yanı başında bulunan benzin istasyonu yürekleri ağza getirdi.

İstanbul Bayrampaşa Maltepe mahallesinde faaliyet gösteren bir kozmetik üretim atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. 100’ün üzerinde işçinin çalıştığı kozmetik üretim atölyesinde çıkan yangın hem işçilere hem de çevredeki esnaflara korku dolu anlar yaşattı. Kendilerini son anda sokağa atmayı başaran çalışanlar, gözyaşlarına boğuldu. Yangının çıktığı atölyenin hemen yanı başında bulunan benzinlikle dumanlar içinde kalırken benzinliğin alarmlarının ötmesi yürekleri ağza getirdi.

İş yerlerinin yandığını gören firma sahipleri ise sinir krizleri geçirdi. Kızına sarılarak gözyaşı döken iş yeri sahibine sağlık ekipleri müdahale ederken, yangın sırasında içeride olan iş yeri sahibinin diğer kızları da ambulansta gözyaşları döktü.

Başta Bayrampaşa olmak üzere Zeytinburnu, Fatih, Davutpaşa, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Şişli ve Beşiktaş’tan gelen çok sayıda itfaiye ekibi, dumanlar içinde kalan ve içten içe yanmaya devam eden yangına müdahale etti. Ekipler, yangını kontrol altına almasına rağmen içerideki yoğun kimyasallardan dolayı yangın henüz söndürülemedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar
Namık Tan'ın ismi çok konuşulmuştu, Özgür Özel öneren ismi açıkladı