Tokat'ta trafik kazası: 2 ölü

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden çiftin cesetlerine 1 gün sonra ulaşıldı.

Tokat'ta trafik kazası: 2 ölü
Tokat'ta trafik kazası: 2 ölü
GİRİŞ 31.07.2006 16:09 GÜNCELLEME 31.07.2006 16:09

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Kızılcaören beldesinde düzenlenen Kurtgölü Festivalini izlemek üzere ailesiyle birlikte İstanbul'dan gelen Korkmaz Aldemir (32), festival bittikten sonra küçük çocuklarını Reşadiye'deki yakınlarına bırakarak eşi Zeynep Aldemir (30) ile birlikte gezmeye çıktı.


Korkmaz Aldemir'in kullandığı 34 DK 0836 plakalı otomobil, Soğukpınar beldesi yakınlarında, altından Kelkit Çayı'nın geçtiği E-80
kara yolunda şarampole yuvarlandı. Yoldan yaklaşık 50 metre aşağıya yuvarlanan otomobilde bulunan genç çift olay yerinde yaşamını yitirdi. Çiftten bir süre haber alamayan Aldemir'in yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Bu arada, kazadan 1 gün sonra kara yolundan geçen bir otobüsteki yolcular, devrilen aracı görünce durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine giden ekipler tarafından otomobil içerisinde bulunan Aldemir çiftinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Reşadiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beştepe'de gece saatlerinde sürpriz zirve! Erdoğan 2 ismi çağırdı: Kritik kararlar çıkacak
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı