PYD mevzileri vuruluyor

TSK, fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD'nin mevzilerini vurduğu operasyon, akşam saatlerinde hız kazandı.

PYD mevzileri vuruluyor
PYD mevzileri vuruluyor
GİRİŞ 18.02.2016 20:00 GÜNCELLEME 18.02.2016 20:30
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kilis'teki birliklerden obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD'nin Kefercenli kasabası ile Matar Mınnak hava üssü çevresindeki mevzilerini vurmaya devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinden itibaren TSK, Kilis'teki konuşlu bulunan birlikler, fırtına obüs, tank birlikleri ve ateş destek vasıtalarıyla PYD'nin Kefercenli kasabası ile Matar Mınnak hava üssü çevresindeki mevzilerini gün boyu vurdu. Sabahtan beri 100'den fazla obüs topu, tank birlikleri ve ateş destek vasıtaları tarafından Akçabağlar üs bölgesinden, PYD mevzilerinin vurulması devam ediyor.

19.15'te başladı operasyon ve yarım saat içinde 20 fırtına obüsü PYD mevzilerine atıldı. Obüs toplarının ateşlenmesi sonucu top sesleri Kilis kent merkezinden dahi duyuluyor.

YORUMLAR 83
  • paşa 8 yıl önce Şikayet Et
    tsk direk kobanıyı hedef almalıdırkı ypg cevabını anlasın,ypg nın ana üssü kobanı yerle bir edilirse ypg birdaha iyi düşünür oyle hareket eder
    Cevapla
  • asasa 8 yıl önce Şikayet Et
    yerle bir edin kardeşim artık, 3-5 top atmakla olmuyor adamlar daha da ilerledi, daha ne bekliyorsunuz cehennemi yağdırın tepelerine, azez afrin minnah hiç bir şey ayakta kalmasın oralarda.
    Cevapla
  • turan 8 yıl önce Şikayet Et
    24 saat vurun ırak sınırından itibaren bütün mevzilerini vurun ki arkadan destek gelmesin suud uçakları ile deaş diye vurun akıllı olun
    Cevapla
  • Kurmay 8 yıl önce Şikayet Et
    obüs sadece düştüğü yeri yakan mantar tabancası başka bişey değil
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Obüsler sınıfında gücü çok yüksek, çok etkili ve menzili uzun, ayrıca. hareket halinde bile peşpeşe atış yapaliyor,(bu özellik sadece türkiyede var ),anında yer değiştiriyor,ve tamamen elktronik,roket ,füze havan topu atabiliyor ,topun düştüğü yer hem patlıyor hemde yanıyor..yani verdiği hasar çok yüksek...işte mantar tabancası.:)
    Cevapla
  • kevir 8 yıl önce Şikayet Et
    neden geri çekilme olmuyor, yada neden zaiyat açıklanmıyor kandilin bombalanması gibi neden bu kadar bombardımandan sonra bir sonuç alınmıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi