6 yaşındaki Yasin Şahin hala kayıp

Konya'nın Akören ilçesinde önceki gün kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin'i arama çalışmalarında herhangi bulguya rastlanmadı.

6 yaşındaki Yasin Şahin hala kayıp
6 yaşındaki Yasin Şahin hala kayıp
GİRİŞ 07.04.2016 11:09 GÜNCELLEME 07.04.2016 11:09

Belkuyu Mahallesi'nde kaybolan Yasin'in bulunması için başlatılan çalışmaların 3'üncü günündeAnkara'dan getirilen iz takip ve canlı arama köpekleri ile bölgede alan taraması yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve polis ekiplerinin de dahil olduğu arama çalışmalarda, köyün 2 kilometre yukarısında yer alan su kuyusu şüphe üzerine araştırıldı.

Bölgede mağara ve çalılıkların büyük dikkatle aranmasına karşın, minik Yasin'den hiçbir ize rastlanmadı.

Arama faaliyetleri sürerken oğlundan gelecek umutlu haberi bekleyen anne Ümmü Şahin ise fenalık geçirdi.

Rahatsızlanan anneye bölgedeki 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

KOMŞUNUN EVİ DE ARANDI

Öte yandan, Şahin ailesinin aralarında önceden husumet olduğu ileri sürülen komşusu Mustafa Ş'nin evinde de detaylı arama yapıldı.

Özel eğitimli köpeklerin de katıldığı aramada herhangi bulguya rastlanmadı.

 Akören ilçesinde en son önceki gün evinin önünde oynarken görülen Yasin Şahin'den haber alamayan ailesi, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulunmuş, bunun üzerine küçük çocuğun bulunması için bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı.

'EVDEN UZAKLAŞMAZDI'

Minik Yasin'in babaannesi 68 yaşındaki Akile Şahin, "Ben ekmek yapıyordum. Hatta 'Acıktın mı babaannem?' dedim. O da acıktığını söyleyince. Ekmeğin üzerine tereyağı sürüp verdim."

"Yedikten sonra evin önünde oynuyordu. Bir ara Yasin'e, 'Gel bana çeşmeyi aç, buraları temizleyeyim' dedim. Oyunu bırakıp, çeşmeyi açtı. Sonra tekrar oyununa devam etti. Ben hayvanlarla ilgileniyordum." demişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası