‘17 Aralık başarılı olsaydı bizi asarlardı’

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz 17 Aralık darbe girişimiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘17 Aralık başarılı olsaydı bizi asarlardı’
‘17 Aralık başarılı olsaydı bizi asarlardı’
GİRİŞ 11.05.2016 06:53 GÜNCELLEME 11.05.2016 06:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'görevi kötüye kullanmak' suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Hayrettin Bahşi, Erdem Alpaslan ve Tahsin Türköz'ün davasında 10'uncu duruşma geçen cuma günü yapıldı. Duruşmaya mağdur ve şikayetçi subaylardan emekli korgeneral Hayri Güner, emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz, emekli Tuğgeneral Faruk Oktay Memioğlu, emekli albaylar Cemal Temizöz, Kubilay Aktaş ve Bora Serdar katıldı. Duruşmada söz alan Yavuz ise "Davada iki oğlum beni savundu. Bir oğlum Silivri'deki duruşmada o hakimlere, 'Şimdiden çocuklarınızı hukuk fakültesinde okutun. Hepiniz ileride yargılanacaksınız' dedi. Bu süreç tahminimizden erken oldu. Paralel Yapı 17 Aralık darbe girişiminde başarılı olsaydı, bunlar yasa değiştirip bizi asarlardı. Bu bilirkişiler özür dileseler buraya gelip 'Biz bilemedik, yanıldık' deseler inanın hiçbirimiz onlardan şikâyetçi olmayız. Ancak onlar kaçmayı tercih etti. Avukatlar ise hala bu insanları savunuyor" dedi.

Sabah

YORUMLAR 7
  • TR 58 7 yıl önce Şikayet Et
    yarabbi bu yanlışlardan soğumalarını nasip eyle, fırka i Nar dan koru bizi. fırka ı Naci eyle bizi
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanya daki rahat uyuyormu
    Cevapla
  • Musacim 7 yıl önce Şikayet Et
    Hz omer gibi mi yasiyorsun da onun adaletini ariyorsun? Diye sorarlar adama
    Cevapla
  • İsmim Batsın 7 yıl önce Şikayet Et
    28 Şubat başarılı olsaydı bugün bir tek İmam hatip ve Kuran kursu kalmayacaktı. Mısırdan farkımız kalmayacaktı. 17-25 Aralık size yapılmış değil sayın komutanlar kendinize pay biçmeyin ben size hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Hukuk değil Guguk Fakültesi , ne hukukundan bahsediyorsunuz.Bir mahkeme MHP kongre kararı veriyor,diğeri kararı durduruyor.Bir diğer mahkeme ise kararın durdurulmasını kaldırıyor.Yazık bu memlekete.367 yi yi de uyduran hukukçular MHP kongre kararlarında da birbirinin kararını kaldıran bunlar.Ne hukuku ya.Hukuktan nefret ediyorum.Ey Hz. Ömer Ra.senin hukukunu arıyorum.Ama bulamıyorum.
    Cevapla
  • Mühim Değil 7 yıl önce Şikayet Et
    Adil bir hukuk günümüzde çok zor. Kim kendini güçlü sanıyorsa o kendine göre kılıf yapıyor. İslam Kuralları uygulanmayan ülkelerde adalette olmaz zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi