FETÖ, Sözcü ve Birgün'ün yalanına sarıldı

FETÖ lideri Fethullah Gülen, 15 Temmuz'da darbe girişiminin halk tarafından bastırılması sonrası yaptığı hezeyan dolu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

GİRİŞ 06.10.2016 13:10 GÜNCELLEME 06.10.2016 15:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD'nin Pennsylvania eyaletine bağlı Saylorsburg kasabasındaki çiftlik evinde faaliyetlerine devam eden Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, 15 Temmuz'da darbe girişiminin halk tarafından bastırılması sonrası yaptığı hezeyan dolu açıklamalarına bir yenisini daha ekledi.

Darbeye karşı direnirken 241 kişinin şehit olmasını görmezden gelen Gülen, 15 Temmuz ihanet girişiminin gündemi değiştirmek için yapıldığını iddia etti. Sözcü ve Birgün gibi gazetelerin 15 Temmuz'dan önce ortaya attığı "Erdoğan'ın diploması sahte" yalanına sarılan Gülen, “Diplomasız önemli makamları işgal ettiklerinden dolayı, gündemi değiştirmek için -esasen- bu türlü şeyleri ortaya attılar. Hatta ihtilal ve inkılap senaryoları yaptılar" ifadelerini kullandı.

Gülen, tepki çeken konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Belliydi; bütün dünya -aynı zamanda- meseleyi görüyor. Nasıl bir ihtilal, nasıl bir inkılap, nasıl bir darbedir ki bu, evvela elde etmeleri gerekli olan insanlar yerine halkın üzerine yürüyorlar? Böyle ahmakça bir şey olamaz! Dünyada aklı başında olan insanlar, herkes, bu meselenin onların dediği şekilde kabul edilmesini akılsızlık gibi, cinnet gibi görüyorlar, bir yönüyle hezeyan olarak kabul ediyorlar. Dünyanın değişik yerlerinde bir sürü mecmuada, bir sürü gazetede de çıktı bu."

YENİŞAFAK

YORUMLAR 6
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu şeytanın yüzünü gördüğümde küfür moduna geçiyorum
    Cevapla
  • Talha 7 yıl önce Şikayet Et
    Gülen denen dalkavuk. Sıkıysa ABD nin zencilere yaptığı zulümlere, İsraili in Filistine yaptığı zulümlerle ilgili sayfa sayfa demeçler versene. Bunlar zulüm değil mi? Soysuz Şartlatan. Sen bırak Türkiyeyi Hangi ülkede yaşıyorsan o ülkenin köpeğisin. ADB nin zulümlerinden bahset biraz. Bırak ülkemizi biz sensiz çok mutluyuz ülkemizde
    Cevapla
  • Mahsun 7 yıl önce Şikayet Et
    Hala hangi yüzle çıkıp konuşabiliyor. İhanetinin izleri kaç asır silinebilecek belli değil. Baş münafık. Acaba söylediklerine kendin inanıyor musun? Allah'ın laneti üzerine olsun!
    Cevapla
  • KARADERELİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Senden iğreniyorum, sana artık insan diye bakmıyorum. İnşallah dünya gözü ile sizin perişan olduğunuzu görürüm.
    Cevapla
  • metiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Baş iblis, hiristiyan emperyalist güçlerin müslüman bir cemaatin dünyada 160 ülkede eğitim ve sermaye alanında güç sahibi olmasına nasıl izin verdiğine aklın eriyordu, bu güçlerin ülkemizde senin gibi hainler maarifetiyle oynadığı bizans oyunlarına mı ermiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de katliam sona erecek mi? Gözler BMGK'da! ABD kararını duyurup çağrı yaptı
Bakan Fidan'dan çarpıcı Gazze açıklaması!