27 Aralık Konya'da okullar tatil mi? Konya hava durumu raporu

Yurt genelinde kar yağının yoğun bir şekilde yaşanması ile birlikte okul tatilleri gündeme geldi. Peki Konya'da 27 Aralık salı günü okullar tatil edilecek mi? İşte gelen bilgiler

27 Aralık Konya'da okullar tatil mi? Konya hava durumu raporu
27 Aralık Konya'da okullar tatil mi? Konya hava durumu raporu
GİRİŞ 27.12.2016 09:30 GÜNCELLEME 27.12.2016 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Konya'da kar yağışının yoğun bir şekilde yağması beklenirken okullarında tatil edilmesi gündeme geldi. Peki Konya'da bu hafta kar yağışı var mı? Binlerce öğrenci Konya'da okullar tatil olacak mı sorusunu sormaya başladı. Konuyla ilgili valilik bir açıklama yaptı mı? İşte Konya güncel haritalı hava durumu ve kar tatili haberleri

KONYA'DA YARIN KAR VAR MI?

Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak ilçelerinde hava nasıl olacak? Kar yağışı var mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 27 Aralık salı günü Konya hava durumunda etkili kar yağışının olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek -1 en düşük ise -2 derece olacak. Kar yağışı bu hafta sonuna kadar devam edecek.

konya-hava-durumu-kar

27 ARALIK KONYA'DA OKULLAR KAR TATİL Mİ?

Konya'nın Merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ile Ahırlı, Akören, Altınekin, Akşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Doğanhisar, Derbent, Derebucak, Ilgın, Karapınar, Kadınhanı, Beyşehir, Çumra, Güneysınır, Sarayönü, Seydişehir, Hadim ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okulların yoğun kar yağışı dolayısıyla 27 Aralık Salı tatil edildiği belirtildi.

27 Aralık salı günü Konya'da kar tatili olması gündeme geldi. Konya Valisi Yakup Canbolat konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Yoğun kar yağışının gerçekleşmesiyle birlikte okullar kar tatili ilan edilmesi durumunda haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

Konya son dakika valilik duyuruları için tıklayınız

25 Aralık 2016 pazar günü Konya Valiliğimizin internet sitesi görüntüsü üzerinden 26 Aralık 2016 pazartesi günü okulların tatil edildiği yönünde bir haber yayınlanmış olup, vatandaşlarımızın asılsız olan bu habere kesinlikle itibar etmemelerini, Konya Valiliğimizin internet sitesi olan konya.gov.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir.
 
Valiliğimizce; 26 Aralık 2016 Pazartesi günü okullar tatil edilmemiştir. Kamu oyuna saygı ile duyurulur açıklamasın bulundu

YORUMLAR 1
  • şuçjmpo7uıp 7 yıl önce Şikayet Et
    kötü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi