Uşak Üniversitesi rektörü tutuklandı!

Uşak'ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik'in de bulunduğu toplam 4 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 31.12.2016 08:31 GÜNCELLEME 31.12.2016 10:40
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca “Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması”na yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerinin Uşak Üniversitesi yönetim ve çalışanlarına yönelik yaptığı operasyonda aralarında Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, doçent ve yardımcı doçentlerin de bulunduğu toplam 9 kişiyi gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifade süreçlerinin tamamlanmasının ardından, dün sabah sağlık kontrolünden geçirilerek Adliyeye sevk edilen şüpheliler hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme tarafından “terör örgütüne üye olmak ve yardım etmek suçlarından” Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Rektör’ün makam şoförü Oğuz Ceylan, Eski bir dernek başkanı Muhammet Kaya ve yurt çalışanı Mustafa Çınaroğlu olmak üzere toplam 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken bir kişide mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 19
  • Dayınmı var?rOK! 7 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimizin emri "işi ehline ver"müslümanların değil gayrımüslimlerin iş ahlakı iken kimi işten atarsan at veya işlere kimi atarsan ata dünyada bilim ve teknolojideki yerimiz değişmeyecek sıfıra sıfır elde var sıfır
    Cevapla
  • bir vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    buda hocanin(?) kapisinin onunde sira bekleyip tir tir titreyenlerden! topunuzun iliklerine kadar haksizlik girmis, nerede varsaniz istifa edin!yoksa devlet yaka paca vuracak!
    Cevapla
  • xxx 7 yıl önce Şikayet Et
    biryerde bir çıkar varsa, bir yerde bir nemalanma varsa, bir yerde bir gayri ahlaki oluşum varsa bizim milletimiz bu oluşumlara bu çevrelere girerek buradan kazanç sağlamanın peşine düşer. sanayici, üniversite hocası, siyasetçi, esnaf, memur, şu bu, bir başkasının gücüyle bir yerlere gelmeyi kendine alışkanlık etmiş Türk toplumu yapısı cemaat olayında öyle ayrılmaz öyle grişik bağ oluşturdu ki iş, hangi birini nasıl tespit edeceksin tespit ettiklerini ne yapacaksın noktasına geldi.Kapıdan kovuyorsun herifler bacadan giriyor.
    Cevapla
  • UZMAN EĞİTİCİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynı zamanda okullardaki fetöcü öğretmenlere de kesinlikle el atılmalı....
    Cevapla
  • ahmet hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    sn Cumhurbaşkanına rektörlük için yökten 3 isim gönderiliyor biz biliyormuyuz bu 3 isimin tamamı veya 2 si fetöcü olamsın bu alçaklar dışarda eğitim almışlar dışarda yaşıyorlar dışarı kafası ile yaşıyorlar lütfen acımayın acırsan acınacak hale düşeriz 300 şehid ve 3000 e yakın gazinin daha bilmediğimiz mazlum dul,yetim,öksüz,kimsesiz hakkını yedi bu alçak fetö pdy terör örgütü hala fısıl fısıl ülke kötüye gidiyor ne olacak yok güvenlik yok yok huzur yok gibi şeytanca algı yapıyorlar lütfen bu tarz yaklaşanları tersleyin ve ihbar edin bu alçaklar pisikolojik harp eğitimi ve algı ile saldırıyorlar allah c c bunların ve taptıkları seytan fetönün terör örgütünün belasını versin
    Cevapla
  • Abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu