Konya'da bu hafta kar var mı? Haftalık hava durumu

Geçtiğimiz haftayı tamamen karlı geçiren Konya'da bu hafta hava nasıl olacak? 2 Ocak, 3 Ocak, 4 Ocak, 5 Ocak, 6 Ocak hava nasıl olacak? İşte detayları hava durumu raporu

Konya'da bu hafta kar var mı? Haftalık hava durumu
Konya'da bu hafta kar var mı? Haftalık hava durumu
GİRİŞ 02.01.2017 09:17 GÜNCELLEME 02.01.2017 10:06

Konya'ya bu hafta hava nasıl olacak? Binlerce kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Konya'da kar var mı? Geçtiğimiz haftayı tamamen karlı geçiren Konya haftalık hava durumu verileri açıklandı. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre hava durumu raporu

KONYA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Konya'nın Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak ilçelerinde Meteoroloji genel müdürlüğü verilerine göre 05 Ocak perşembe günü kar yağışı bekleniyor

konya-05-ocak-kar-35456

Konya 02 Ocak hava durumu nasıl kar var mı?

02 Ocak pazartesi günü itibariyle Konya hava durumu verilerine göre güneşli olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -9 en yüksek ise -4 derece olacak.

Konya 03 Ocak hava durumu nasıl kar var mı?

03 Ocak salı günü itibariyle Konya hava durumu verilerine göre güneşli olması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -8 en yüksek ise -3 derece olacak.

Konya 04 Ocak hava durumu nasıl kar var mı?

04 Ocak çarşamba günü itibariyle Konya hava durumu verilerine göre güneşli olması  bekleniyor. Sıcaklık en düşük -9 en yüksek ise -1 derece olacak.

Konya 05 Ocak hava durumu nasıl kar var mı?

05 Ocak perşembe günü itibariyle Konya hava durumu verilerine göre kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 3 derece olacak.

Konya 06 Ocak hava durumu nasıl kar var mı?

06 Ocak cuma günü itibariyle Konya hava durumu verilerine göre kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük 1 en yüksek ise 4 derece olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!
Forbes'ten iddia: Türkiye S-400'leri oraya konuşlandıracak - Gazete manşetleri