Fetö mağduru Emniyet Müdürü görevine başladı

Mersin’in Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Doğan görevine başladı.

Fetö mağduru Emniyet Müdürü görevine başladı
Fetö mağduru Emniyet Müdürü görevine başladı
GİRİŞ 26.01.2017 10:47 GÜNCELLEME 26.01.2017 10:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erdemli Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’nin Bozyazı Emniyet Müdürlüğüne atanmasıyla yerine Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Doğan atandı.

Yaklaşık 17 yıl Mersin Emniyet Müdürlüğünün değişik kademelerinde yönetici olarak görev aldığını ifade eden Doğan, "Erdemli’yi yakından tanıyorum, yabancı değilim. Vatanımızın birliği, bütünlüğü ve huzuru için elimizden geleni yapacağız. Toplumun desteği olmadan polisin başarılı olma şansı azalır. Erdemli halkının polisinin yanında olduğunu da iyi biliyoruz" dedi.

FETÖ'DEN TUTUKLU BELEDİYE’NİN İMAMI HALUK TUNÇSU İLE TARTIŞMIŞTI

2014 yılında Otogar esnafının Mersin'den tüm illere otobüs seferlerini 3 gün süresince durdurma kararı aldığı eyleme, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu ile Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Doğan'ın tartışması damga vurmuştu. Tunçsu Emniyet Müdürü Ali Doğan'a "Bunları buradan dağıtın" diyerek Doğan’ı eliyle itmişti, Doğan da karşılığında "Burası kamusal alan. Herkes istediği yerde kanunlar çerçevesinde açıklama yapabilir" diye çıkışmıştı. Bu diyaloğun ardından Doğan’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Yalan, Kumpas, düzmece ifadelerle görevinden uzaklaştırılan Doğan, 2 yıl boyunca sürgün yemişti.

Hukuki süreci kazanan Ali Doğan tekrar Mersin'e geldi ve Erdemli Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici’nin Bozyazı Emniyet Müdürlüğüne atanmasıyla yerine Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Doğan atandı ve dün itibariyle görevine başladı.

YORUMLAR 3
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun da, bir Emniyet müdürü aynı ilde nasıl 17 yıl çalışır?
    Cevapla
  • aydın yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim
    Cevapla
  • Sevindim 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindim hayırlı olsun müdürüme, erdemli için çok güzel olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu