Metrobüslerde yeni dönem başlıyor!

Metrobüste yarın yeni bir uygulama başlıyor. Dört ana duraktan kalkan metrobüsler, varış noktasına kadar hiç durmadan devam edip, seferini tamamlayacak.

Metrobüslerde yeni dönem başlıyor!
Metrobüslerde yeni dönem başlıyor!
GİRİŞ 08.03.2017 13:17 GÜNCELLEME 08.03.2017 13:58
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İstanbul'da her gün yüzbinlerce kişinin kullandığı metrobüste yeni bir uygulama başlıyor. Beyaz Masa'nın verdiği bilgiye göre, dört ana duraktan kalkan metrobüsler, varış noktasına kadar hiç durmadan devam edip, seferini tamamlayacak. Yeni uygulama, metrobüs duraklarına asılan afişlerle duyuruldu.

İETT'den yapılan duyuruda, "09.03.2017 Perşembe günü Beylikdüzü son durak, Avcılar, Zincirlikuyu ve Söğütlüçeşme istasyonlarımızda yolcularımızın hızlı ve daha konforlu seyahat etmeleri için yukarıda ismi geçen istasyonlarımızda araçlarımız ring olarak çalışacaktır. (Araçlarımız bu istasyonlarımızda bekleme yapmayacaktır) Önemli duyurulur" denildi.

BEYAZ MASA: UYGULAMA DENEME SÜRECİNDE

Konuyla ilgili olarak bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, 'ring' uygulamasının deneme sürecinde olduğunu, 34Z hattında denendiğini, yapılacak anketler sonucunda onaylanması durumunda, dört ana duraktan kalkan metrobüslerin, varış noktasına kadar tüm durakları pas geçerek seferini tamamlayacağını söyledi.

MİLLİYET

YORUMLAR 16
  • eee 7 yıl önce Şikayet Et
    O kadar kartal metrosu yaptınız onun yerine e-5 yolunun altına metro yapamadınız mı gelin ben sorunlarınızı çözeyim nerden çıkış verecen nerden başlayacan hepsinin yöntemini anlatayım şu sorunu bir çözemediniz
    Cevapla
  • frk 7 yıl önce Şikayet Et
    Net değil... ana duraklarda durmayacak.. da nerden yolcu alacak hiçbir durakta durmadan giderse, önde metrobüs birikecek. bu kez de her durakta 10-15 dk. bekleyeceğiz. bi uctan uca 1.5 saat süresi 2-3 saati bulacak. tabi binebilirsek..
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    ne otobüsü ne ekspers yapın metro
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    öndeki aracı nasıl geçecek mecbur yine her durakta durmuş olacak
    Cevapla
  • mtdrgn 7 yıl önce Şikayet Et
    büüyk ihtimalle önlemini almışlardır ama diğer metrobüsler durakta yoldu alırken bu ekspres metrobüsler yine beklemeyecek mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti
Tele1'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar'a müdahale