PKK'lı Deniz Yücel FETÖ aşığı çıktı

PKK dostu İlker Deniz Yücel'in evinde yapılan aramada, rafların arasına gizlenmiş halde FETÖ elebaşının 'Kuran'dan İdrake Yansıyanlar' isimli kitabının bulunması dikkat çekti.

PKK'lı Deniz Yücel FETÖ aşığı çıktı
PKK'lı Deniz Yücel FETÖ aşığı çıktı
GİRİŞ 15.03.2017 08:32 GÜNCELLEME 15.03.2017 08:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PKK dostu İlker Deniz Yücel’in FETÖ bağlantıları da deşifre oluyor. Yücel'in, evinde yapılan aramada Gülen'e ait "Kur’an’dan İdrake Yansıyanlar" isimli kitap bulundu.

Terör örgütü PKK ile bağlantıları olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Die Welt gazetesi muhabiri İlker Deniz Yücel’in kirli ilişkilerini Akşam gazetesi deşifre etmeye devam ediyor. Almanya Başbakanı Angele Merkel defalarca arayarak serbest bırakılmasını istediği ve gazetecilik dışında her şeyi yapan Merkel’in Cici Çocuğu Yücel’in evinden bu kez de FETÖ çıktı.

RAF ARASINA GİZLEMİŞ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Yücel’in Beşiktaş’taki evinde arama yapıldı. Aramalarda rafların arasına gizlenmiş halde terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in "Kur’an’dan İdrake Yansıyanlar" isimli kitabı bulundu. Kitap delil olarak kayıtlara geçti.

FETÖ'cülerin avukatı işbaşında

İlker Deniz Yücel’in avukatı ise kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Veysel Ok. Ok aynı zamanda FETÖ’nün kumpas kalemşoru Mehmet Baransu ve halen cezaevinde bulunan Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın avukatı.

YORUMLAR 4
  • Musa yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    BU adamın hainliği konusunda şüphem yok fetö hayranıda olabilir. Ancak kütüphanesinde bir tane Fetöye ait kitap bulundu bu onun fetöcü olduğunun karinesidir demek bence hatalı. Ben 65 yaşında biriyim 12 eylül darbesinde sabaha kadar evimde daha önce okuduğum kitapların arasında ne kadar sol yayın varsa yakmakla uğraştık. Bunun o uygulamalardan farkı yok. çünkü daha önce piyasada kitapcılarda da satılan kitaplar bunlar. Bence bu adamda değil bu kişi belli düpe düz hain ancak bu tip örnekleri delil kanul etmemeliyiz.
    Cevapla
  • Münker ve Nekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kitabi evde bulundurmak yasakmi?
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kirli ilişkiler bir bir deşifre oluyor çok şükür. Demekki neymiş Amerikan müttefiki FETÖ çözüldükçe pkk,dhkp-c,mason teşkilatları,ismi legal ama faaliyetleri illegal dernek ve örgütler bir bir deşifre oluyor. Ben buradan şunu da anlıyorum ki; Türkiye'de bu örgütlerin çatısı FETÖ'müş. FETÖcüler eğer ülkelerini seviyorlarsa şu andan itibaren pişman olup milletten özür dileyip sonra da bildiklerini yetkililere anlatmalilar.Bunu önce kendi onurları,aileleri;ülkemiz için yapmalılar.
    Cevapla
  • Ali Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Ee hizmet ettikleri yapı aynı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şimşek talimatı verdi! Erdoğan'ın masasına geliyor: İşte kamuda tasarrufun ayrıntıları
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu