DHKP-C’li kadın teröriste havalimanında operasyon

Kaçakçılık polisi, Atatürk Havalimanı’nda operasyon düzenledi.

GİRİŞ 23.06.2017 07:10 GÜNCELLEME 23.06.2017 12:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası insan kaçakçılık çetesinin, hakkında hapis cezası bulunan DHKP-C’li kadın teröristi yurtdışına kaçırmaya çalıştığını belirledi. Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre kaçakçılık polisi, Atatürk Havalimanı’nda operasyon düzenledi. Hakkında 7.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Melis C., İran uyruklu N.H. isimli bir kadına ait sahte pasaport ile Katar Doha’ya gitmek üzereyken kıskıvrak yakalandı.

KATAR'DA DA OPERASYON

Melis C.’nin üzerinde 2 adet nüfus cüzdanı daha ele geçirildi. Havalimanının güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, Melis C.’nin yurtdışına kaçmasına yardımcı olan 59 yaşındaki M.Ç.’nin de operasyon sırasında Katar Doha’ya gittiğini tespit etti. Hemen Katar güvenlik güçleriyle iletişim kurularak M.Ç.’nin de yakalanması sağlandı. Katar polisi, M.Ç.’yi İstanbul polisine teslim etti. Soruşturmada, Melis C.’nin yurtdışına kaçmak için 47 yaşındaki A.Ö.’ye gittiği, A.Ö.’nün de Melis C.’yi M.Ç.’ye yönlendirdiği belirlendi. Göçmen kaçakçılığı suçundan çok sayıda kaydı bulunan A.Ö. de Fatih’te gözaltına alındı. Melis C., M.Ç. ve A.Ö. tutuklandı.

YORUMLAR 11
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    çok sayıda kaydı bulunan a.ö tekrar bi kayıt alınıp serbest bırakılır burası türkiye
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen İran Ermenisidir...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    allah akil fikir versin !
    Cevapla
  • Cahil 6 yıl önce Şikayet Et
    Be cahil sahte Iran pasaportu diyor...
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Katar da kim bilir nereye saldıracaktı?
    Cevapla
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşversene , 7,5 yıl yatarı varmış , birde bu suçu ekle , yok iyi hal yok tutukulu kaldığı süre bilmem ne 2 yıl yatarsa şükredelim. Zaten diğer iki kaçakçı 1 yıl yatmaz, devletimin kanunu ancak normal vatandaşa kanun ...
    Cevapla
  • Müslüman 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamsınız polis kardeşlerim. Ellerinize sağlık, Allah tırnağınıza taş değirmesin sizin inşallah. Ayrıca teröristin gideceğiz yerin Katar Doha olmasıda çok manidar. Katar'da kriz varken böyle bir teröristin Katar'a gitmesi yüksek ihtimal Katar'da terörist bir eylem gerçekleştireceği ihtimalini güçlendiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!