Günlük kiralanan evlere büyük operasyon

Bursa'da polis ekipleri günlük kiralanan evlere baskın yaptı. 22 eve 160 bin lira para cezası kesildi.

GİRİŞ 21.11.2017 15:49 GÜNCELLEME 21.11.2017 17:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye genelinde günü birlik kiralanan evlere yönelik yapılan operasyonlar Bursa'da da gerçekleştirildi. Bursa'da 210 adrese 24 ekip ve 90 personelle denetim yapıldı. Ekipler, günlük kiralanan 9 eve "tesis kaydı yaptırmamak" suçundan 93 bin 447 lira para cezası kesti. 13 eve ise "kimlik beyanında bulunmamak"tan 66 bin 883 lira para cezası kesildi. Toplam 22 eve 1774 sayılı kanuna muhalefetten 160 bin 330 lira idari para cezası kesildi.

Yapılan denetimlerde 147 şahsın sorgusu yapılırken, bu kişilerin suç kaydına rastlanmadığı öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, şehrin güvenliği için günlük evlere operasyonların süreceğini açıkladı.

YORUMLAR 6
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi olmus cezalar caydirici oldugu muddetce hersey duzelir. Abd avrupada bundandir bu duzen insallah biz daha iyisini yapariz.
    Cevapla
  • Çözüm 6 yıl önce Şikayet Et
    1+1 2+1 3+1 .. kiralanan evlerin elektrik ve su abone işlemlerinde emniyetten kımlık beyanı istenirse sıkıntı ortadan kalkar.Bu işlemleri Elektrik,Dogalgaz,Su şirketlerine bağlayın.Kımlık beyanı getirmeyenlerin aboneneliklerini yapmasınlar
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Basit ama çok etkili bir çözüm. Tebrik ediyorum. inşeAllah yetkili birileri farkeder ve uygularlar.....
    Cevapla
  • halil efe 6 yıl önce Şikayet Et
    Adı 1+1 ev al emlakçıdan 5 yıl kiracı garantili kirası 1100 tl imiş bizde alsakmı diyor bir pazar yeri esnafı diğer esnafa ben pazar alışverişi yaparken üniversitenin ordan diyor
    Cevapla
  • izmirli 6 yıl önce Şikayet Et
    160 bin lira adamların bir haftalık kazancı, cezalar caydırıcı olmalı....
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    günü birlik evelerde kalanların suç dosyası kabarık 1-fuhuş amacı olanlar gayrimeşru buluşma 2- esrar alım satım içme noktası olarak haftalık kiralanıp kullanılabilir 3-teröristler-daeş liler kiralayabilir 4- suikastçılar otel yerine varoşlardaki bu evleri kullanabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi başladı!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!