Beşiktaş'ta ortalık karıştı! Zabıta ekipleri...

Nispetiye Caddesi'nde Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri arasında kaldırım yenileme çalışmaları nedeniyle gerginlik yaşandı.

GİRİŞ 21.12.2017 17:06 GÜNCELLEME 21.12.2017 17:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaşanan gerginlik üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da İstanbul Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleriyle tartıştı. Tartışma arbedeye dönüşünce Hazinedar da arada kaldı. Polisin ve çevredekilerin araya girmesiyle gerginlik sona erdi.

Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi zabıta ekiplerini olay yerinden çekti. Murat Hazinedar, kaldırım yenileme çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından engellendiğini iddia etti. 

"ÇALIŞMALARIMIZ ENGELLENDİ"

Murat Hazinedar, "15 yıldır Büyükşehir Belediyesi Beşiktaş'a çivi çakmamıştır. Ben özellikle 3 yıldır, bunu rica etmiyorum adeta yalvardım. Beşiktaş yaşlı bir şehir , yaşlılarımız var engellilerimiz var, yollarımız, kaldırımlarımız çok kötü bir durumda. Bunu lütfen yapın. Sokaklar bizde olduğu gibi özellikle ana arterlerde büyük sorunlarımız var. Çok yoğun bir nüfus var, çok yoğun bir insan trafiği var. Bu insan trafiğini doğru yönetebilmek özellikle engelli ve yaşlılar için ana arterlerimize özelikle Nispetiye , Çırağan, Dolmabahçe, Barbaros Bulvarı gibi bölgelerimizde çivi çakmıyor. Çakmadılar, çakmadılar en sonunda biz yapmaya başladık. Ve yaptığımızı da engellediler. Önemli olan hizmetin halkımıza Beşiktaş'a ulaşması. Biz bu kadar olumlu tavır sergilememize rağmen sürekli engelleniyoruz. Normalde onların yükümlülüğünde olan yerde siz yapmıyorsanız biz yapacağız dedik. Biz yapmaya kalktık ve engellendik. Devlet kurumlarının memur arkadaşlarımızın birbirinin karşısına dikmek maalesef siyasetin yapmaması gereken birşey" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • mayk 6 yıl önce Şikayet Et
    Rezill kepazelerrr
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!