Samsunlu 'Ay' 1 milyon dolar! Çünkü derisinde...

Samsun’da hayvancılıkla uğraşan Nizamettin Cüre, 1 hafta önce doğan ve üzerinde "ay-yıldız" bulunan 'Ay' isimli buzağısını 1 milyon dolara satışa çıkardı.

GİRİŞ 03.01.2018 10:36 GÜNCELLEME 03.01.2018 10:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Samsun’un Bafra ilçesinde ikamet eden ve hayvancılıkla uğraşan 35 yaşındaki Nizamettin Cüre'ye ait 3 yaşındaki simental cinsi büyükbaş hayvan, üzerinde ay-yıldız bulunan buzağı doğurdu. Yaklaşık 70 kilo ağırlığında olan buzağı, derisinin üzerinde bulunan ay-yıldız şeklindeki desenler ile dünyaya geldi.

Yıllardır simental cinsi olan ineklerinin doğum yapmadığını ve bu nedenle kesme kararı aldıklarını dile getiren Nizamettin Cüre, ineklerinin gebe kaldığını ve 1 hafta önce de bir buzağı dünyaya getirdiğini dile getirdi.

Üzerinde ay-yıldız olması nedeniyle doğan buzağıya "Ay" ismini veren Cüre, “Bafra’da hayvancılık işiyle uğraşıyorum. Buzağının annesi uzun bir süre hamile kalamadı. Daha sonra kesme kararı aldım ancak daha sonra inanılmaz bir durumla karşılaştık. Gazi bir buzağı dünyaya getirdi. Hatta üzerinde ay-yıldız olan bir buzağı. Gördüğümde çok şaşırdım. Türkiye’de eşine çok nadir rastlanan bir durum. Sürpriz oldu bizim için. Taliplisi olursa buzağıyı satmayı düşünüyorum. Şu anda 1 milyon dolar fiyat koydum. Kendisini gelip görenler oldu. Şaşıranlar oldu. Buzağıyı satın almak isteyenler bile oldu ancak 1 milyon doları duyduklarında biraz pahalı geldi” dedi.

YORUMLAR 14
  • Akl 6 yıl önce Şikayet Et
    Biraz pahalı geldi"dedi
    Cevapla
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın etrafı milyoner keriz dolu galiba milyon dolar kazanan ona o parayı verirmi isteyen varsa ikibin dolara daha güzelini yaptırabilirim saç ekimi gibi ismini bile yazarım
    Cevapla
  • Yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    Alıntersiz Söşretle parrra... Hayvanda yıldız olsa ne olmasa ne askerimize çooook. Allah'ın c.c. gökyüzü ordusunda çoooook .
    Cevapla
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok deve...
    Cevapla
  • Mtn 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiplerden vatana millete hayır gelmez. Biri veren çıksa 1 buçuk der böyle agalar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!