Teröristin fotoğrafında dikkat çeken detay!

Afrin'den gelen son fotoğraflarda bomba bir ayrıntı gözler önüne serildi. Teslim olan bir teröristin sivil kıyafetle yakalanması terör örgütünün yalanlarını da ortaya çıkardı.

GİRİŞ 04.02.2018 10:57 GÜNCELLEME 04.02.2018 11:18
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Afrin'de gerçekleştirdiği 'Zeytin Dalı' harekatında önemli bir  detay ortaya çıktı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabı üzerinden Afrin'de teslim olan bir teröristin fotoğrafını paylaşarak çok önemli bir bilgi paylaştı.

Ağar açıklamasında "Afrin karasalında teslim olan bir YPG/PKK’lı" diyerek paylaştığı fotoğraflar için "Görsel ve fotolar iki nedenle anlam taşıyor. 1- “Teslimlerin” başlamış olması. 2- Sivil giyinmiş (giydirilmiş) olması." dedi.

Ağar, sözlerinin devamında ise "YPG/PKK sivil kıyafetle etkisiz hale getirilen teröristler üzerinden “TSK sivilleri vuruyor” yalanına başvuruyor" diyerek terör örgütünün yalanını nasıl desteklediğini gözler önüne serdi.

İşte Abdullah Ağar'ın o tweeti:

 

 

YORUMLAR 42
  • teoman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar abd ingiliz uşağı ben fotoda bunu gördüm...ne yaparsanız yapın bizi bölemeyeceksiniz...
    Cevapla
  • Uyuşturucu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu karede dikkatinizi çekmesi gereken en büyük ayrıntı teslim olan pkk lının uyuşturucu almış olması. Kesinlikle bunlar canlı bomba
    Cevapla
  • Alibaba 6 yıl önce Şikayet Et
    bu beyinleri hangi ümitlerle kandirdilar? Hangi haketmedikleri makamlari isgal edeceklerdi? Sürdürdükleri ve katleddikleri insanlarin haklarini gasbetmelerine Ilahi Adaletin sessiz kalacagini zannettiler ve günahkar oldular. Mehmetcik Ilahi Adaleti uygulayan melektir ve ari gibi Allah'in emirlerini yerine getirir.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu insanlara niye öldürüyosunuz bırakın onlar terörist değil vicdan yok mu sizde.) tüm dünya bu şekil çirkeflik yapıyo teröristler bizi öldürse kimse umursamaz
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar mı büyük Ordu ha ha ha teroristleri kiralar Ordu kurar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti