Çevik Kuvvet aracı kaza yaptı! Yaralılar var

Bağcılar TEM Otoyolunda seyir halindeki çevik kuvvet polislerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada minibüste bulunan 6 polis yaralandı. Yaralanan polislere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve meslektaşları yaptı.

GİRİŞ 01.04.2018 08:28 GÜNCELLEME 01.04.2018 11:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TEM otoyolu İSTOÇ mevkii Edirne istikametinde saat 08.00 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle oldu: Otoyolda seyir halinde bulunan İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı 34 UR 0163 plakalı minibüs henüz belirlenemeyen bir nedenle yan yattı. Kazada minibüste bulunan 6 polis yaralandı. Yaralı polislere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve olay yerine sevk edilen meslektaşları yaptı. Yaralı polisler, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolu Edirne istikametinde trafik bir süre durdu. Kazaya karışan minibüsün çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

SOYLU ZİYARET ETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TEM Otoyolu İSTOÇ mevkiinde sabah meydana gelen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan polisleri tedavi gördükleri İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Bakan Soylu'ya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da eşlik etti. Soylu, Soylu, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından hastaneden ayrıldı.

VALİ  ŞAHİN: “CİDDİ BİR KAZA OLABİLİRDİ”

Bakan Soylu’nun uğurlanmasının ardından hastanenin acil servis girişinde basın mensuplarına konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin,  “Mahmutbey gişelerine varmadan havalimanı yol ayırımında çevik kuvvet ekibimizi göreve götüren otobüsümüz bir başka araca çarpmamak için yaptığı manevra neticesinde devrildi. Sekiz arkadaşımız yaralı, hiçbir arkadaşımızın hayati tehlikesi yok. Tedavileri devam ediyor. Bunların bir kısmı da ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edilecek gibi görülüyor. Ciddi bir kaza olabilirdi ama Allah muhafaza etti arkadaşlarımız şu anda iyi” dedi.

 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    Olayı bizzat gördüm ve ambulansı da ilk ben aradım. Tahminimce şoför ya başka bir şey ile ilgileniyor ya da uyuyordu. Dümdüz yol ayrımına gitti bir anda sola kırdı sonra sağ sol derken sağ tarafına yan yattı sürüklendi. Altına da az kalsın bir araba daha alıyordu. Benimle olayı gören dolmuş şoförüne göre de şoför kurtarabilirdi. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, tüm gün birinin başına bir şey geldi mi diye kendimi yedim. Allah'tan şehidimiz yok.
    Cevapla
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Duran yardıma koştu değil, duyan yardıma koştu olmalıdır.
    Cevapla
  • tarik 6 yıl önce Şikayet Et
    şoför polisler güvenli sürüş teknikleri ile ilgili eğitimlere tabi tutularak araç çeşitleri ağırlıkları manevra kabiliyetleri...vs ile ilgili konularda bilgilendirilmeli...
    Cevapla
  • ALIYEVA 6 yıl önce Şikayet Et
    anadolu-Isuzu firmasının bu araçların nden devrildiğini açıklaması gerekir.
    Cevapla
  • Birdost 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlar hep kaza yapıyor; şoförleri çok dikkatli olmalı. Ya araçlarda teknik sorun var, ya şoförleri vurdum duymaz ya da bilinçli yapılan bubi tuzaklarına düşüyorlar. Polislerin de bugün başlarına gelen den yarın diğerlerinin ders çıkarmadiklari kesin. Yıllardır gözlemlediklerim bu yönde. Kendi güvenliklerine hiç dikkat etmiyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!