AK Parti, İstanbul bölge SKM'leri açıldı

24 Haziran genel seçim kapsamında AK Parti ile İstanbulluları bir araya getirecek Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı, coşkulu törenlerle gerçekleştirildi.

AK Parti, İstanbul bölge SKM'leri açıldı
AK Parti, İstanbul bölge SKM'leri açıldı
GİRİŞ 27.05.2018 16:20 GÜNCELLEME 27.05.2018 16:21

İl Başkanı Bayram Şenocak’ın ev sahipliğindeki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine; Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, Milletvekili adayları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe ve Belediye Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensupları katıldı.

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK

 

 

Konuşmasına Türkiye’nin tarihi bir dönemden geçtiğini ve tarihi günlere şahitlik edildiğini kaydederek başlayan Şenocak, “Bugün burada İstanbul’u bekleyen büyük başarıların habercisi olan seçim çalışmalarımızın ilk startını vermiş oluyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezlerimiz bizim için önemlidir. Buradaki çalışmalar sahadaki dinamizmi tutmak açısından her zaman önem arz etmiştir. Teşkilatlarımızın bütün kademeleriyle önümüzdeki süreçte çok büyük başarılara imza atacağız. Yapacağımız tüm çalışmalarda birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olacağız. Kuruluşumuzdan bugüne kadar olan tüm seçimlerden zaferle çıkmış bir iktidar partisiyiz. İnşallah Türkiye’nin tarihini değiştirecek olan 24 Haziran’da da teşkilatımızın tüm kademesiyle beraber gece gündüz demeden sahada olacak ve zafer yazacağız” dedi.

24 Haziran akşamı Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunların milletin iradesi ile boşa çıkarılacağına işaret eden Şenocak, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını artık güçlü ve sözü geçen bir Türkiye’nin var olduğunu anlattı.

YİNE GALİP GELECEĞİZ

Alanı dolduran coşkulu teşkilat mensuplarına seslenen İstanbul İl Başkanı Şenocak, güçlü bir hükümet ve Cumhurbaşkanı için Meclisin de güçlü tutulması gerektiğinin altını çizdi. Şenocak, “Bizim zaman mefhumumuz yok. Az konuşup çok iş yapanlardan olacağız. Bütün ayak oyunlarına rağmen bu seçimde de yine galip geleceğiz Allah’ın izniyle. Çok çalışkan bir liderimiz Cumhurbaşkanımız var, çok çalışan gecesini gündüzüne katan bir teşkilatımız var. 24 Haziran hedeflerimiz için; ‘İrade, Erdem ve Cesaret’ ile ‘Vakit İstanbul Vakti’ diyerek çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim; çıktığımız bu kutlu yolculuğu; bölgemiz, İstanbulumuz ve partimiz için hayırlı eylesin” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ DEMEK ERDOĞAN DEMEKTİR

Gece gündüz koşturan bir İstanbul teşkilatının olduğunu dile getiren Başkan Şenocak, konuşmasında şunları kaydetti: “24 Haziran akşamı İstanbul ayağa kalkacak, İstanbul zaferlerine yeni bir zafer daha ekleyecek, yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanını hep birlikte seçeceğiz. Yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. AK Parti demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Yapılan algı operasyonlarına asla prim vermeyeceğiz. Sandıkta güçlü Meclis ve güçlü Cumhurbaşkanı olacak. Biz teşkilatımıza güveniyoruz.''

Şenocak konuşmasına 24 Haziran için tüm  gayretleriyle çalışacaklarını ifade ederek, "Bizde bu heyecan, bu azim, bu gayret  var. Çünkü biz bugüne kadar hep ilkleri başarmış olan iktidar partisiyiz. Bugüne  kadar her seçimde oyunu sürekli artıran ve sürekli kendini tazeleyen teşkilatlar  olduk'' şeklinde devam etti.

DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE TÜRKİYE’YE HİZMET EDECEĞİZ

AK Parti'de milletvekili aday listelerine ilişkin çok titiz bir çalışma yapıldığını ve çok güçlü AK Kadrolar ile 24 Haziran’a gidildiğini anlatan Şenocak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Güzel bir günü hep birlikte yaşıyoruz. Teşkilatlarımızdaki kademeler arası uyumu bugüne kadar yapmış olduğumuz kongrelerimizle daha da pekiştirdik. Seçim arifesindeyiz, Seçim Koordinasyon Merkezlerimizin açılışlarını gerçekleştiriyoruz. 24 Haziran akşamına kadar gücümüzün yettiği tüm gayretimizle beraber gece gündüz demeden çalışacağız. AK Parti bugüne kadar hep ilkleri başarmış olan bir partidir. 24 Haziran’da Türkiye’ye yeni bir zaferi yaşatacağız. Güçlü Meclis güçlü Cumhurbaşkanı için hepimiz gayret edeceğiz. Yeni dönemde daha güçlü bir şekilde Türkiye’ye hizmet edeceğiz. Teşkilatlarımızın her kademesiyle sahada olacağız. 24 Haziran, Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olacak.”

Tüm katılımcıların Ramazan-ı şerifini tebrik eden Şenocak, Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışının hayırlı olmasını diledi.

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR

Seçimin önemine dikkati çeken Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la başlayan bu yolculuk, 16 yıllık iktidarlığı döneminde Türkiye'nin kazanımları birilerini rahatsız ediyor ki, Türkiye ile Genel Başkanımızla uzun yıllardır uğraşıyorlar. Aslında yapılmak istenen Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek ve Türkiye'nin önünü kesmektir. Bütün dış güçlerin planları, içerideki işbirlikçileriyle buna yönelik işlemektedir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, 2013 yılı Gezi olaylarında bunu başaramadılar, 17-25 Aralık olaylarında bunu başaramadılar, MİT tırlarına düzenlenen operasyonlarla bunu başaramadılar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde fiili olarak Türkiye'yi işgal etmeye yeltendiler, yine başaramadılar. Başaramayışlarının bir tek nedeni vardı. Bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider vardı, bunun için başaramadılar." şeklinde konuştu.

16 NİSAN İŞLEMEYE BAŞLAYACAK

Programda bir konuşma yapan Grup Başkanvekili Mehmet Muş, 24 Haziran seçimleriyle birlikte 16 Nisan Referandumunda gerçekleştirilen Anayasa değişikliğinin uygulamaya ve işlemeye başlayacağını belirterek, “Bugün startını verdiğimiz Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı ile 24 Haziran’a kadar tüm teşkilatlarımız, saha çalışmalarında aktif bir şekilde faaliyette bulunacaklar. AK Parti’nin İstanbul’da şimdiye kadar elde etmiş olduğu en yüksek oyun üzerine çıkacak, AK Parti ve Türkiye açısından yeni bir rekoru kırmış olacağız. Her seçim önemlidir, 24 Haziran seçimleri daha önemlidir. Bu seçimlerle birlikte hem Cumhurbaşkanını hem de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni seçmiş olacağız” dedi.

ŞER ODAKLARI AYNI SAFTA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da "birilerinin bir safta" birleştiğine, 24 Haziran için de aynı birleşmenin yaşandığına dikkati çekerek, "Akıncı davasının darbeci FETÖ'cüleri 15 Temmuz'da şehit, gazi olan bu milletimizin katilleri, mahkeme heyetine savunma için çağrıldıklarında ne diyorlar biliyor musunuz? '24 Haziran'dan sonra savunma yapacağız.' Bu ne demek? Bunu anlıyor muyuz? Bu, 'Tayyip Erdoğan, bu hükümet belki gider, biz bunları götürmek için uğraşan karşı saftakilerle aynı yolda yürür, belki bir kaçacak delik buluruz.' demek. Dünyanın bir ucuna da kaçsanız, 81 milyon Türk milleti toprağın altına da gömer, başka yere de gömer. Kaçışınız yok. Kimler kimlerden medet umuyor, kimler 24 Haziran sonrasına ne ittifaklar peşinde, bunu görmemiz lazım" şeklinde konuştu.

SONUCU BİZLERİN GAYRETİ, ÇALIŞMASI BELİRLEYECEK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da yeni bir  dönemin başlayacağını belirterek, "Nasıl ki 1994'te ak yürekli kadınlar kapı kapı  dolaşıp Recep Tayyip Erdoğan'ı başkan yaptıysa, yine AK kadınlar tüm kapıları  çalacağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok yüksek bir oranla başkan  yapacağız inşallah. Yeni bir dönemi açıyoruz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi.  Yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız, ama biz yüzde 50'nin çok üzerinde bir oyla  Cumhurbaşkanımızı başkan yapacağız. Meclisimizde de yüzde 50'nin çok üzerinde bir  oyla çoğunluğu sağlayacağız. Çoğunluğu sağlayacağız ki çok büyük bir uyum  içerisinde Türkiye, hedeflerine, hayallerine emin adımlarla ilerlesin" diye  konuştu.

24 HAZİRAN, DEMOKRASİYİ DAHA DA BÜYÜTECEK

Programda yaptığı konuşmada Türkiye'yi, eski Türkiye haline getirmek isteyenlerin elinin boş  kalacağını belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizi bölmek isteyenlere, en güzel cevabı AK Parti, kadrolarıyla  vermiştir. Türkiye'nin birliği, zenginliği, güçlülüğü inadından asla  vazgeçmemiştir. Şiddetle, terörle, baskıyla değil, kim ne derse desin AK Parti  başarıyı, reyle, oyla, sandıkla, demokrasiyle ve her seçimde ortaya koyduğu  zaferle başarmıştır. Türkiye bugün büyüyorsa, demokrasiyle beraber büyüyor. Çocuklarımız iş buluyorsa, demokrasiyle beraber buluyor. 24 Haziran, demokrasiyi daha da büyütecek, daha da yükseltecek, ekonomiyi daha da yükseltecek, Türkiye'nin birliğini daha da katmerleştirecek ve ülkemizi yarınlara taşıyacak önemli bir adımın başlangıcıdır. Bu da AK Parti'ye yakışır” ifadelerini kullandı.

24 Haziran'da İstanbul'un oyu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da, merkezin ülkeye ve İstanbul'a hayırlı olmasını diledi. İstanbul'un bütün seçimlerde en önemli il olarak bilindiğine dikkati çeken Uysal, şehrin nüfusunun ülkenin yüzde 20'si olduğunu vurguladı.

İstanbul'da oyun bir puan artmasının Türkiye'de önemli bir değişiklik anlamına geldiğini ifade eden Uysal, şunları söyledi:

İstanbul'da 5 puan artmak, Türkiye'de iktidarı değiştirmek demek. AK Parti İstanbul'dan doğdu, Genel Başkanımız bu ilin bağrından çıktı. İnşallah bugüne kadarki başarı bundan sonra da devam edecek.

Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışı gerçekleştirildi ve milletvekili adayları birlikte fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!
ABD'de Siyonist akademisyenden Müslüman kadına aşağılık taciz