ODTÜ mezuniyetinde rezalet!

Bilim ve akademide başarı göstermek yerine sürekli imza attığı skandallarla gündeme gelen Ortadoğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) yine bir skandal yaşandı.

GİRİŞ 07.07.2018 00:11 GÜNCELLEME 07.07.2018 09:53
Bu Habere 876 Yorum Yapılmış

Skandalları bitmek bilmeyen ODTÜ'de bugün yine bir rezalet yaşandı. Sözde mezuniyet törenini siyasal şova çeviren "öğrenciler", Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı akıl almaz hakaretler içeren pankartlar taşıdılar.

Her fırsatta kısıtlanan özgürlüklerinden, demokrasi ve medeniyetten bahseden, bu sözde "öğrenciler" skandal bir pankart açtılar.

'BU REZİLLİĞE KİM İZİN VERDİ

 

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine vatandaşlar "bu rezilliğe kim nasıl izin verdi?" ve "bu edepsizliğin hesabı kesinlikle sorulmalı" yorumları yaparak adeta siyasal şova dönüşen bu skandal töreni organize edenleri ve bu rezelete göz yumanları eleştirdi.



HESABI SORULSUN

Görüntüler sosyal medyanın gündemini sarsarken skandal pankartlara karşı tepki yağdıran vatandaşlar "bu rezilliğe kim göz yumduysa hesabı sorulsun" yorumları yaparak, siyasal şova dönen bu sözde mezuniyet töreni ve hakaret skandallarının failleri hakkında gereğinin yapılmasını istediler.

YORUMLAR 876
  • Denetim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yokmu bu kurumların denetimi?
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları görünce 24 Haziran zaferinin değerini daha iyi anlıyorum. Allah bu yaratıklara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • serdengeçti 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaratıklarda ODTÜ dan mezun olmuş. Ne kadar başarılı hocalarmış şu ODTÜ nun hocaları mezun olan öğrencilerinden belli.
    Cevapla
  • Dadaş 25 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar imamhatiplilere her türlü kamu kuruluşuna işe alımı yasak etmemişmiydi şimdi bizde odtü ve bunlar gibi okullardan mezun olanları kpsslere falan sokmayalım hiçbir kamu kuruluşuna işe almayalım
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    benim vergimle aldıkları maaş haram olsun bedenlerine ziyan olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?