Bugün de manzara değişmedi

Samsun'da 2018-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavına geç kalıp giremeyen adaylar gözyaşlarını tutamazken, yakınları da okul kapısını yumrukladı.

Bugün de manzara değişmedi
Bugün de manzara değişmedi
GİRİŞ 05.08.2018 13:18 GÜNCELLEME 05.08.2018 13:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Bugün saat 10.00’da başlayıp 75 dakika sürecek olan 2018-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) Sınavı Samsunda 47 okulda 15 bin 516 adayın katılımı ile başladı.

Samsun’da Ondokuz Mayıs Üniversitesi kampüsü içerisinde 26 okulda 8 bin 568 aday, ayrıca Kurupelit Kız Meslek Lisesi ve Garip Zeycan Fen Lisesi’nde 677 aday sınava girdi. Bu bölgelerde sınav nedeniyle bazı yollar trafie kapatıldı. OMÜ’de bazı adaylar sınava geç kalmamak için koşarak okul kapısından içeriye girmeye çalıştı.

Kampüs içerisinde araç trafiğinin de yoğun olduğu zamanlarda öğrenciler araçlardan inerek sınav yerlerine koşarak yetişmeye çalıştı. Saatin 10.00’u göstermesiyle okul kapıları kapandı ve geç kalan bazı adaylar sınava giremedi.

Sınava giremeyen adaylar gözyaşlarını tutamazken, bir adayın yakınları ise içeri girebilmesi için okul kapısını yumrukladı. Güvenlik güçlerin de sözlü olarak müdahale ettiği olayda sınava giremeyen adaylar ve yakınları okul önünden ayrıldı.

YORUMLAR 27
  • yazık... 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık çoook yazık...!
    Cevapla
  • vatandaş 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    sınava geç gelen insandan da laylaylom öğretmen olur anca....
    Cevapla
  • misafir ben 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün fakülteleri tek tek okuyup bitirdin herhalde...
    Cevapla
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıllarca sınava girdim.Hep 1 saat önceden sınavın yapılacağı okula geldim. Peki öğretmen olacak kişi neden 2 saat önceden okulda olmuyorda geç kalıyor.Böyle önemli sınavı kaçıranlar kendine çekidüzen versinler.Yalandan taşkınlık yapmasınlar.Onlar o sorumsuzlukla öğratmen olsalar memlekete hiçbir faydaları dokunmaz. Bence öğretmen olma yetenekleri yok.
    Cevapla
  • isyan 5 yıl önce Şikayet Et
    sorumluluk sahibi olsaydınız.
    Cevapla
  • 61 li 5 yıl önce Şikayet Et
    1 vakit namazi kacirdiginizda boyle dovundunuzmu hic?
    Cevapla
  • belcikali ali 5 yıl önce Şikayet Et
    sov yapma bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı