Acı haber az önce geldi!

İstanbul Beylikdüzü'nde dün aracında silahlı saldırıya uğrayan Aslı Çağatay hayatını kaybetti.

Acı haber az önce geldi!
Acı haber az önce geldi!
GİRİŞ 14.09.2018 15:41 GÜNCELLEME 14.09.2018 15:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak'ta dün saat 14.00 sıralarında  silahlı bir kişi, aracının önünü kestiği Aslı Çağatay'ı hedef aldı. Çağatay'ın lüks aracına 7 kurşun isabet etti. 

Bu kurşunlardan 5'inin vücuduna isabet ettiği Aslı Çağatay ağır yaralandı. Çağatay'a ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. Aslı Çağatay tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. 

YORUMLAR 4
  • Kepir 18. 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayet haberindeki kamera kayıtlarını izledim cinayeti işleyen cani profesyonel bir tetikçi silahı tutuş şekli hedefe doğrulttuğu anda vücuduna verdiği esneklik ve arabanın ön caminda ve sağ kapı camindaki kurşun deliklerinin 25 çapında bir daire içinde toplanması bunu yapan canının profesyonel bir tetikçi olduğunun kanıtı polis ekipleri buradan yola çıkarak bir ip ucu yakalar inşallah
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikan Federal Soruşturma Bürosu (FBI), geçen yıla oranla suç oranlarında azalma görüldüğünü ve ülkede günde 45 cinayet işlendiğini açıkladı.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetlerden geçilmiyor, Hala İDAM yok, adaletin olmadığı tüm sistemler çökemeye mahkumdur. İnsanı yaşatki devlet yaşasın!
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin idamla ne ilgisi var.adalet demek hakliyi haksizdan ayirmak demek.idam ise bir ceza.sen once hakli haksizi ayir ondan sonra idam et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!