İnsanların üzerine sürdü: Lüks otomobiliyle böyle dehşet saçtı

Yalova’da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şüpheli Y.E. (24), kaldırımda yemek yiyen vatandaşların arasına daldı. Şans eseri yaralananın olmadığı olaydan sonra yine otomobille kaçan genç, daha sonra gizlendiği yerde polis tarafından yakalandı. Çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve üzerinde bir miktar uyuşturucu bulunan Y.Ü., gözaltına alındı.

GİRİŞ 25.09.2018 06:52 GÜNCELLEME 25.09.2018 07:17
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bursa-Yalova karayolu üzerinde trafik uygulaması yapan polis, şüphe üzerine 10 BR 096 plakalı otomobili durdurmak istedi. polisin 'dur' ihtarına uymayan genç, otomobille Yalova şehir merkezine kaçtı. Polisin takip ettiği genç, lokantaların bulunduğu Huzur Sokak'ta kaldırımda kurulan masalarda yemek yiyen kalabalığın arasına daldı. Dehşet dolu dakikaların yaşandığı olayda şans eseri yaralanan olmazken, şüpheli, otomobille olay yerinden kaçtı.

Otomobille İsmet Acar Caddesi'ne giren genç, polislerin takip ettiğini anlayınca bu kez aracına terk ederek yaya olarak kaçmaya çalıştı. Burada bir fırının jeneratör odasında gizlenen şüpheli, polis tarafından yakalandı. Otomobili kiraladığı öğrenilen Y.Ü. (24) adındaki gencin üzerinde yapılan aramada 13 gram uyuşturucu bulundu. Yapılan araştırmada hakkında çeşitli suçlardan kaybı bulunduğu belirlenen Y.Ü. gözaltına alındı. 

YORUMLAR 11
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    siz siz olun kaldırımda gezen şüpheli araçların asla önünde durmayın adam sarhoş genç esrar çekmiş olabilir masaları devirerek kaçan sürücü avrupada olsa adam öldürmekten yargılanır en az 8 yıl hapis yatar bizde baba zengin ver parayı bıraksınlar.ancak savcı ve hakimin ailesi olay yerinde ise o suçlu tutuklanır.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar af ile geri çıkıyorlar..
    Cevapla
  • adsız 5 yıl önce Şikayet Et
    O araba o sokakta taşa tutulup hurdaya çevrilemliydi. Can bu kadar mı ucuz? nasıl olsa yatmayacağını biliyor da yapıyor.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    beslemeyin, itlaf edin bunları
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları mı salacaksın bahçeli? referandum istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ters yönde giden otobüs katliama davetiye çıkardı! Motosikletli sürücü kıl payı kurtuldu
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...