Cesedi canlı yayın yaparak paylaştı!

Adana'da sulama kanalında bir kadın cesedi bulundu. Kadın cesedini cep telefonu kamerasıyla çekip sosyal medyada canlı yayın yapan vatandaş, "Türkiye'nin geldiği son noktayı takipçilerimle paylaşıyorum" dedi.

GİRİŞ 04.10.2018 10:54 GÜNCELLEME 04.10.2018 12:21
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesinde vatandaşlar sulama kanalında bir kadın cesedinin sürüklendiğini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler su altı polisine haber verdi. Bu arada bir vatandaş da cep telefonu kamerasıylae kadın cesedini saniye saniye görüntüledi. Vatandaş kadın cesedi kanalda sürüklendiği için hem görüntü çekip hem de koşarak takip etti. Vatandaş kadının cesedini sosyal medyada canlı yayınlayarak takipçileriyle de paylaştı. Yaptığının yanlış olmadığını düşünen vatandaş basın mensuplarının "kadın cesedini neden görüntülüyorsunuz" sorusuna "Türkiye'nin geldiği son halini takipçilerime göstermek için görüntülüyorum" diye yanıt verdi. 

Bir süre sonra diğer meraklı vatandaşlar da kadın cesedini görüntülemek için bir biriyle yarıştı. Olay yerine gelen bir çocuk ise korku dolu gözlerle cesedi izledi. Cesedi görmek isteyen tekerlekli sandalyedeki bir vatandaş da dikkat çekti. Bir süre sonra su altı polisi sulama kanalına girerek kadının cesedini sudan çıkardı. Daha sonrada polisler inceleme başlattı. Üzerinden kimliği çıkmayan kadının cesedi yapılan incelemenin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 

YORUMLAR 13
  • Levent Kabadayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yarın birgun senide paylaşırlar merak etme
    Cevapla
  • Gülkentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık hemde çok yazık bu tür şeyler o kadın veya başka biri için böyle olaylarda rahmetli oluyorlar onlar bilmeyecek ama onların ailesi yada küçük çocuğu için ömrü boyunca internette bu görüntüler hep kalacak onların bedenlerinde ne büyük yaralar açacak bunun psikolojisinden ne kadar çok etkilenecekler kimse düşünmüyor. Yediğinizi içtiğiniz gezdiğinizi yeteri kadar abartılı görüyoruz sanal alemde ama artık bu kadarıda fazla. Senin gibi biride yarın senin ve yakınlarının başına gelenleri bu sekilde çekecek o zaman rahat olacakmısın bakalım.
    Cevapla
  • hunulu 5 yıl önce Şikayet Et
    kadının neden öldügunu ne olup bittigini bilir gibi konusuyor, senin boyle bir hakkin var mi acaba ya da cekim yapabilecek kadar rahat ve saygisiz oldugunun farkinda misin. arayip yetkilere haber verme duyarliligi ve zahmetinde bulundun mu. turkiyeden once kendi halini bir kontrol et, turkiye insallah ( en sıkıntılı gorunen donemlerde bile ) eskisine nazaran her gecen zaman daha da iyi olacak. sen gelismeden nasibini almaya bak..
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Birşeyleri paylaşmak insanı ruhsuzmu yapıyor bu kadar? Acınacak durumdayız gerçekten. Tövbe ya Rabbim bizi af et. Ölen bayanada Allahtan rahmet diliyorum
    Cevapla
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin ve dünyanın geldiği son durum,insanların ellerinde telefon ,gördüklerini kaydetme peşinde, kurtarmak için hiiiiç bir gayret yok,her ne olursa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!