Genç kadın üvey babasını sokak ortasında bıçakladı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Şerife A. ailevi sorunlar sebebiyle tartıştığı üvey babasını sokak ortasında bıçakladı.

Genç kadın üvey babasını sokak ortasında bıçakladı
Genç kadın üvey babasını sokak ortasında bıçakladı
GİRİŞ 15.10.2018 15:03 GÜNCELLEME 15.10.2018 15:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Şerife A., (32) ailevi sorunlar nedeniyle sokak ortasında tartıştığı üvey babası Yaşar Y.'yi bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Gölcük'ün Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrı 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Şerife A., sokakta karşılaştığı üvey babası Yaşar Y. ile iddiaya göre, ailevi nedenlerden tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Şerife A., Yaşar Y.'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp kaçtı. Çevredekiler hemen 112 Acil'i ve polisi arayarak yardım istedi.

 

 

Ağır yaralanan Yaşar Y., gelen ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyat edildi. Yaşar Y.'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Şerife A. ise polis tarafından kısa süre içerisinde yakalandı. Gözaltına alınarak Gölcük Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüpheli, ifadesinin ardından Gölcük Adliyesi'ne sevk edildi.

YORUMLAR 7
  • aaaaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki gençler öz babalarını analarını dinlemiyor. üveyi ne yaparlar düşünün.
    Cevapla
  • ss78 5 yıl önce Şikayet Et
    Olayı bilmiyoruz eşinden ayrılmış üvey babasına sığınmış tabi sormak lazım acaba üvey babayı bıçaklayacak kadar ne olmuş olabilir.kızı suçlamak yerine üvey baba nasıl muamele yapmıştır ki bu hale gelsin neticede üvey baba iyiside var kötüsüde
    Cevapla
  • Bilinmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    Memleket psikolojik travma geçiyor. Sebebi ne ola?
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    sebebi gelenek ve göreneklerimizi, nerden geldiğimizi, saygı ve sevgimizi, inancımızı, değerlerimizi, kısaca insanlığımızı unutup, herkesin istediği gibi hür ve bağımsız hiçbir kısıtlama ve yadırgama olmadan yaşamak istemesidir.
    Cevapla
  • muz devleti 5 yıl önce Şikayet Et
    kesin serbest bırakırlar. duygusal bi hikaye anlatır, mahkemede herkes gözyaşlarına tutulur ve biter bu iş.
    Cevapla
  • xxxx 5 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden yorum yapmak ta yanlış olayı bilmek lazım neden acaba önce düşünün sonra yorum yapmak lazım kimse durup dururken adam yaralamaz illaki bi sebeb var doğru dur yanlıştır.
    Cevapla
  • müslim 5 yıl önce Şikayet Et
    kim bilir kizcagizin ne derdi onu mecbur etti... Rabbim kimseyi caresizlige düsürmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı
Filistin'in BM üyeliği onaylandı