Türkiye ve ABD'den ortak açıklama! Taahhüt edildi

Türkiye ile ABD Münbiç Yol Haritası konusunda yıl sonuna kadar hızlandırılmış ve somut ilerleme sağlanmasını taahhüt etti.

Türkiye ve ABD'den ortak açıklama! Taahhüt edildi
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama! Taahhüt edildi
GİRİŞ 07.12.2018 17:11 GÜNCELLEME 07.12.2018 17:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye-ABD, Suriye’nin egemenliği, bağımsızlığı, birliği ve toprak bütünlüğüne olan bağlılıklarını teyit etti ve Suriye ihtilafına BM Güvenlik Konseyi’nin 2254 sayılı kararıyla uyumlu bir siyasi çözüm bulunması sürecinde sürdürülebilir ve geri döndürülemez ilerleme sağlanmasının öneminin altını çizdi. 

 

 

Türkiye-ABD Suriye Çalışma Grubu'nun 3'üncü toplantısı neticesinde taraflar, Suriye konulu Çalışma Grubu toplantılarının daha sık aralıklarla düzenlenmesi konusunda mutabık kaldı. Yüksek Düzeyli Suriye Çalışma Grubu’nun müteakip toplantısının en geç Şubat 2019’a kadar Washington'da yapılması kararlaştırıldı. 

 

 

 

YORUMLAR 10
  • Hakk 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu konu artık kabak tadı vermeye başladı. Türkiye bir an önce karar vermeli. Ya Rusya'yla, yada abdile yola devam etmeli. Türkiye'nin iki qanadı aynı anda yürütmesi kötü sonuçlar doğurabilir.
    Cevapla
  • hemmetw 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar neyi vaadetti de yerine getirdi bu terörist devleti? Hep oyala taktiği. Biz de inanmış gibi görünmüş oluyoruz. Sonra da ne yapalım, söz verdi, yerine getirmedi, içerikli yakınma demeçler...
    Cevapla
  • cumali 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlar resmen alay ediyor bizimle
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yada hepsi birden biz vatandaşlarla alay ediyorlar.
    Cevapla
  • cangiz 5 yıl önce Şikayet Et
    kandırmaca oyalamaca.yıl sonuna kadar munbıcten pkk lılar cıkacakmı sankı.yıl sonu abd den bır heyet daha gelır sureyı 3 ay daha uzatır sonra bır heyet daha gelır onlarda uzatır sonra bı bakmıssın abd surıyede pkk devletıkurmus
    Cevapla
  • kemals 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı nakarat...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bu soykırım değil de ne?Sorusunu soran sanatçının klibi dünyada ses getirdi
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!