İstanbul'da hareketli dakikalar!

Maltepe'de müteahhit ve toprak sahipleri arasında çıkan kavgada hareketli dakikalar yaşandı. Silahlı, kürekli kavgada polis biber gazı sıkarak tarafları ayırdı. Kavgada 2 kişi hafif şekilde yaralanırken 5 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 28.12.2018 10:59 GÜNCELLEME 28.12.2018 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay saat 10.00 sıralarında Fındıklı Mahallesi İpek Sokak'ta meydana geldi. İddiaya müteahhit ile toprak sahipleri arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle kavga çıktı. Çıkan kavgada müteahhit yaptığı binaya ateş etmeye başladı. Binadan camlar kırılırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgaya müteahhittin ailesi de karışınca kavga daha büyüdü. Küreklerin de kullanıldığı kavgayı polis biber gazı sıkarak önlemeye çalıştı. Takviye polis ekiplerin gelmesiyle kavgaya karışan 5 kişi gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kavgada 2 kişi darp sonucu hafif şekilde yaralandı.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

 

YORUMLAR 4
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    ev alacam,bir tne iskanlı ev bulamadım,inşaatı devam edene yarısını isknda vereyim dedim hiçbir müteahit kabul etmedi,belliki iskan almayacak,alanların hepsi müteahitle mahkemelik yada % zamlı elektrik kullanıyor,devlet nerede,neden müteahhitlere bir yaptırımı yok,mesala iskanı almadan başka inşaat yapamazsın dese ne olur?
    Cevapla
  • Mustafa ŞAHİN 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim aracı kullanmaz da, ac gozlulugunuz ile daha yüksek teklif veren tanımadığınız müteahhit e yerinizi verirseniz olacağı budur.
    Cevapla
  • CENGİZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Önüne geleni sorgusuz sualsiz müteahhit yaparsan böyle olur. kim koruyacak bu insanları devlet baba.
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz bu müteahhit terörüne karşı dur demeli artık. İnşaat firması sahipleri bütün illegal işlere karışıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İtalya'da İkinci Dünya Savaşı alarmı! 36 bin kişi tahliye edildi
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler