Öğrencilerin hazırladığı videoya Erdoğan'dan yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lise öğrencisi Furkan Gündüz’ün İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla yaptığı Twitter paylaşımına, “İstiklal Marşımızın derin anlamını idrak ederek birbirinden değerli cümlelerle ifade eden güzel genç kardeşlerimi ve seni gözlerinizden öpüyorum” sözleriyle yanıt verdi.

GİRİŞ 12.03.2019 22:36 GÜNCELLEME 12.03.2019 22:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ordu’nun Gölköy ilçesinde bulunan Gölköy Anadolu Lisesi öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla, İstiklal Marşı’na dair duygu ve düşüncelerini ifade ettikleri bir video hazırladı. Gölköy Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Gündüz, söz konusu videoyu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Gündüz’ün paylaşımına Twitter hesabından, “Sevgili Furkan, İstiklal Marşımızın derin anlamını idrak ederek birbirinden değerli cümlelerle ifade eden güzel genç kardeşlerimi ve seni gözlerinizden öpüyorum. İnanıyorum ki Türkiye, sizin gibi gençlerle birlikte inşallah tüm hedeflerine ulaşacak” şeklinde cevap verdi. 

 

 

YORUMLAR 15
  • gülsen 5 yıl önce Şikayet Et
    bu güzel gençleri görünce geleceğe dair ümidimiz artıyor,vatan sağlam ellere emanet edilecek şükürler olsun.
    Cevapla
  • SEVGİ 5 yıl önce Şikayet Et
    BU EZANLAR Kİ ŞEHADETLERİ DİNİN TEMELİ EBEDİ YURDUMUN ÜSTÜNDE İNLEMELİ BU ÇOCUKLAR DİNSİZ İMANSIZ EZANI YUHALAYANLARA GEREKEN CEVABI VERECEK NESİLDİR inşallah
    Cevapla
  • SEVGİ 5 yıl önce Şikayet Et
    maaşallah rabbim böyle gençlerimizin yolunu açık etsin inançlı edepli hayırlı nesillerimiz olsun inşallah bu gençlerimiz ezanı yuhalayan adi insanlara en güzel cevaptır
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH tüm islam alminin ve türkiyemizin yar ve yardımcısı olsun AMİN
    Cevapla
  • karadam25 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Milli şuur ve değerlerimize bağlı evlatlar yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapalım. Gençler bizim geleceğimiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi