İzmir'de katliam gibi kaza! Ölenlerin arasında çocuklar da var

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi yakınlarında bir aracın yolun karşı şeridine geçip başka bir araçla çarpıştığı trafik kazasında 1'i bebek, 3'ü çocuk olmak üzere toplam 7 kişi yaşamını yitirdi.

İzmir'de katliam gibi kaza! Ölenlerin arasında çocuklar da var
İzmir'de katliam gibi kaza! Ölenlerin arasında çocuklar da var
GİRİŞ 27.04.2019 12:58 GÜNCELLEME 27.04.2019 13:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 35 JN 734 plakalı hafif ticari araç, Kaynaklar Mezarlığı mevkisinde, refüjü aşıp devrildikten sonra yolun karşı şeridine geçerek seyir halindeki 45 TA 2734 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada, 35 JN 734 plakalı hafif ticari araçtaki 3'ü çocuk, biri bebek 7 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan diğer aracın sürücüsü Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Aşırı sürat 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı sürat yüzünden kaza olmaz diyenlere aciyorum. Aşırı sürat den lastik bile patlatabilir bu birinci neden,ikincisi ise direksiyon hakimiyeti yüzde doksan sürücü den çıkar, üçüncüsü ise fren durma mesafesi uzar.
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanların hepsi usta mübarek. eminim bu kazaya karışanlarda zamanında usta şoför yorumları yapmıştır. kaza bu davul zurna çalarak gelmiyo.
    Cevapla
  • hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    sürat yüzünden kaza olmaz dikkatsizlik yüzünden. kaç tane Mercedes BMW Ferrari bugatti maseratti vb.... kazası duydunuz. en hızlı giden araçlar onlar ama onları kullanan bilinçli sürücüler. avrupadan kaç tane hızdan dolayı kaza duydunuz, belki hiç. hızdan dolayı kaza olmaz ama hız nerede yapılır nerede yapılmaz sürücü bilecek, sürücü olan bilecek. hızlı iken, denize düşüp yılana sarılan biri gibi direksiyona sarılacaksın, pür dikkat gözün yolda olacak. 150 km hızla giderken yanındaki kızla cilveleşirsen, kaldırımdaki mini etekli kıza bakarsan uçarsın elbette. Sürücü, yağmurda karda virajda gece vaktinde nerede hangi hızda gideceğini bilecek.
    Cevapla
  • Saracen 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakki demişsin ama Hak'tan bahsetmiyorsun be zavalli Arkadas, Turkiyede kac tane Ferrari veya Bugatti Veyron gordun, Bırak onu bunu ben İngiltere otoban yollarinda is icabi 20 yıldan beri direksiyon sallarim, Haftada belki bir veya iki Ferrari ya gorurum yada gormem, ha Merc ve BMW siradan araba ve bir coguda kazaya karışınca teneke gibi, bilmeden konuşma-hele 2001 den sonra her araba 10 yil sureli yapiliyor bilgine. Pahali araçlar konu disi.
    Cevapla
  • Adak 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim sen bu kafayla yakinda kaza yaparsin
    Cevapla
  • Egeliden 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar akıl dışı bir yorum.O pahalı araçlara sahip olanları yüzde olarak sayısı çok düşük bir defa.Ayrıca sürat için yapılmış yere yakın araçlar ve batıda insanlar kurallara uydukları için altlarında Ferrari de olsa trafik kurallarına da uyarlar.Yani sürat arabalarının hız limitleri farklı değildir.Ve Kurallar yetenekli(!) sürücülere göre değil,ortalama sürücü ve araçlara göre kabul edilmiştir.Hızı ister lüks ister ortalama araçla yap, yol önünden nasıl akıp geçerse haaayatın da önünden hızla akıp gider.Ne kadar süratli isen o akıntıda kaybolup gitmen o kadar kolaydır.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bütün milleti korusun. Anlık bir haya nelere mal oluyor.
    Cevapla
  • hemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçlar tenekeden mi yapılıyor ya? Bunların yola çıkmasına nasıl müsaade ediliyor, anlayamıyorum?
    Cevapla
  • AYDINAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi teneke, 10000 tl etmeyecek araçları iyi kakaliyorlar türk milletine, dikkat edilirse, fransa ve italyan araçlarının hepsi teneke parçası sadece ve bmw mercedes kadar para veriliyor tenekelere ,ne güvenlikli, nede kaliteli, turkiyede üretilen araçlarda dahil...
    Cevapla
  • serdo 5 yıl önce Şikayet Et
    bahsettigin arac ford courier piyasadaki en saglam araclardan 100 km ustu dediginde tankdada olsan sonuc kacinilmaz Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • vatansever46 5 yıl önce Şikayet Et
    çelikten yapsan ne olucak insanlar dikkatsiz ve kural tanımaz olduktan sonra
    Cevapla
  • Erol09 5 yıl önce Şikayet Et
    Tenekeden yapilmiyor ,surat yuzunden boyle ,hiz yapmayi seven bir Milletiz birde araba kullanirken yola dikkat edilmiyor sanki evde TV nin karsisinda oturuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!