4 yıl önce kaybolmuştu, şehit olduğu belirlendi

Şırnak'ta, 4 yıl önce sınav için şehir merkezine giden ve birliğine dönmeyen Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat (28)'ın şehit olduğu belirlendi. Yıllardır çocuklarından haber bekleyen Polat'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberi verildi.

4 yıl önce kaybolmuştu, şehit olduğu belirlendi
4 yıl önce kaybolmuştu, şehit olduğu belirlendi
GİRİŞ 15.06.2019 07:27 GÜNCELLEME 15.06.2019 07:27
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Şırnak merkeze bağlı Yeniaslanbaşar Köyü Jandarma Karakolunda görevli olan Uzman Çavuş Ferdi Polat 12 Aralık 2015'te Açık Öğretim Fakültesi sınavına girmek için kent merkezine gitti ve birliğine geri dönmedi. PKK tarafından kaçırıldığı iddia edilen Polat'ın cansız bedeni 4 yıl sonra dağlık alanda bulundu. Baba Rıtvan Polat'tan alınan DNA örneklerinin uyuşmasıyla bulunan cesedin Uzman Çavuş Ferdi Polat'a ait olduğu kesinleşti.

Jandarma Uzman Çavuş Ferdi Polat'ın şehadet haberi, Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Vahit Sağdıç ve İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Astan tarafından ilçeye bağlı Gökçedere Mahallesinde oturan anne Fatma ile baba Rıtvan Polat'a verildi. Oğullarının bulunması umuduyla bekleyen aile acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Polat ailesinin yaşadığı sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Uzman Çavuş Ferdi Polat'ın bugün düzenlenecek törenle toprağa verileceği öğrenildi.

YORUMLAR 21
  • HamidiyeSüvarisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc.rahmet eylesin.Pkk nında binbirturlu belasını versin.Amin.
    Cevapla
  • Hakanhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım sabır versin. Bu terörü bize musallat edenleri yuce rabbim helak eylesin. Sehit lık herkese nasip olmaz. Sehit olarak ölmeyi nasip eyle Allahı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Mekanin cennet olsun mehmetim
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaybolduğu yerdeki pkk sempatizanı kayıtlı ne kadar kişi varsa, vuracaksın dişe diş göze göz olmadığı sürece bu iş böyle gider
    Cevapla
  • AKINCI 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede