Cani babanın korkunç planı! Annesinin yerini söylemeyince

Balıkesir’in Havran ilçesinde, doktor Gülnur Yılmaz (28), babası Mustafa Ali Yılmaz (67) tarafından 11 kurşunla öldürüldü. Genç doktorun, babası tarafından takip edilip, otomobille kaza yaptırıldıktan sonra annesinin yerini söylemediği için öldürüldüğü öne sürüldü.

GİRİŞ 28.06.2019 06:02 GÜNCELLEME 28.06.2019 09:42
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Pratisyen hekim Gülnur Yılmaz, iddiaaya göre, tıpta uzmanlık sınavına hazırlanmak için Antalya’dan, Balıkesir’e geldi. Annesinden ayrı yaşayan ve İzmir'de emekli olduktan sonra market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da, iddiaya göre, daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını takibe aldı.

 

 

 

Mustafa Ali Yılmaz, otomobiliyle kızı Gülnur Yılmaz’ın kullandığı otomobilin peşine düştü. Havran rampalarında Mustafa Ali Yılmaz, kızının otomobiline arkadan çarparak yol dışına çıkardı. Aracı bariyere çarpan kızına annesinin yerini soran Yılmaz, cevap alamadı. Bunun üzerine kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına getiren Mustafa Ali Yılmaz, tabancasıyla 11 el ateş etti. Gülnur Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, kırsal alana kaçan babası Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. 

Gülnur Yılmaz’ın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Mustafa Ali Yılmaz, Havran Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından Edremit Adliyesi'ne sevk edildi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 38
  • Filiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hay ben senin gibi babanin ulan o senin cigerinnnnnnnn
    Cevapla
  • bülent 4 yıl önce Şikayet Et
    idam gelmeli
    Cevapla
  • mhmt 4 yıl önce Şikayet Et
    altındaki nedene bakılmaksızın bu adam bu kızın canını almış ve kazaylada değil. resmen dupeduz isteyerek cinayet bu ve bunun cezası İDAM . İDAM olmadıktan sonra coğu benliğimizi kaybedeceğiz
    Cevapla
  • şeriat 4 yıl önce Şikayet Et
    ellerin kırılsın nasıl kıydın gencecik su gibi kıza bi doktor kolaymi yetişiyor hayvan herif
    Cevapla
  • Talha sevim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kinamayalim hep bunlar islam dan uzaklaşmadan oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar