Erişim talebi bile korkuttu! FETÖ'yü korkutan FBI dosyası ne?

Yasadışı lobicilik davasında ifade veren FBI ajanı Flynn'ın ortağı Rafiekian’ın kendisinden FETO dosyaları istediğini söyledi. Söz konusu dosyaları FETO'nun sağkolu Aslandoğan da doğruladı.

Erişim talebi bile korkuttu! FETÖ'yü korkutan FBI dosyası ne?
Erişim talebi bile korkuttu! FETÖ'yü korkutan FBI dosyası ne?
GİRİŞ 28.07.2019 10:17 GÜNCELLEME 28.07.2019 10:17
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

ABD’nin eski Ulusal Güvenlik Danışmanı emekli general Michael Flynn’in sahip olduğu danışmanlık şirketinin iş ortağı Bijan Rafiekian ve Kamil Ekim Alptekin hakkında yasadışı lobicilik faaliyetleri suçlamalarının yöneltildiği soruşturmada firmanın çalışanlarından eski FBI ajanı Biran McCauley’in ifadesine başvuruldu. Ajan ifadesinde Rafiekian’in kendisinden FETÖ dosyalarını istediğini iddia etti. 

GÜLEN'İN SAĞ KOLU İTİRAF ETTİ

ABD'nin yayın organı Daily Caller ise bu ifadenin ardından FETO’nun sağkolu ve sözcüsü Alp Aslandoğan ile iletişime geçti. Aslandoğan verdiği demeçte “Bijan Refiekian’in Bay Fetullah Gülen’in gizli hükümet dosyalarına ulaşmaya çalışması bizleri rahatsız etmiştir” dedi.

TÜRKİYE TARAFINDAN KULLANILABİLİR

Bu ifadeyle ilk kez FETO’nun hükümetçe korunan dosyaları olduğu itiraf edildi. Demeçte söz konusu dosyalarda Türkiye tarafından kullanılabilecek bilgilerin de olduğu açıkça ima edildi.

Akşam

YORUMLAR 22
  • Güzel Ülkem 4 yıl önce Şikayet Et
    İslam tarihinde enaz haşhaşiler kadar Müslümanlara zarar veren şer bir yapı... hatta daha da tehlikeli bir örgüt.. Dini değerleri istismar etmekte zirve bir şer yuvası.. En büyük zararı Müslümanlar gördü. . . Siyaette hala etkinler chp sadece pkklı kafirlerin emrinde değil aynı zamanda fetönün de etkisi altında. genel başkanlık yapan adamın tv karşısında kahve höpürdeterek darbe teşebbüsünü seyrettiğine dünya şahit. iyiparti yi anmaya bile gerek yok. Meral'in maharetiyle ülkücü geçinen insanlar şimdi mecliste pkklı kafirlerin insafına kalmış.. Yeni asya ve her devirde kendini kamufle eden malum mavi takkeli yapı hakkında dikkatli olmalıyız...
    Cevapla
  • Sami 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöpe atma. vakti yaklaştı demektir .
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bu kanter meselesindeki çay muhabbeti elebaşının iyice bunadığı ve birilerinin hatırlatmasıyla bazı şeyleri yaptığı bununda önceden istişareyşe belirlendiğinin ispatıdır
    Cevapla
  • Dikkat 4 yıl önce Şikayet Et
    Kantere artık çayla birlikte talimatı gönderdi, kanterde senatör ziyaretinr gitti. Kula kul olan terörist fettöşler.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yeni bişey değil, daha önce de benzeri şeylerini dıymuştum. Hatta iç çamaşırını bir kere giyermiş onu himmet toplantılarında milyon dolara satarlarmış.
    Cevapla
  • Serhann 4 yıl önce Şikayet Et
    Geberip kalsinlar oralarda.Memleketimin topraginda gebertilerilerini bile istemiyoruz.Kimin kilicini kusandilarsa onlarla hasrolsunlar insaallah..
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Nisa Suresi, 145. ayet: Nisa Suresi, 138. ayet:
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü