İnsanlık dışı görüntüler! Demir çubuklarla dövdüler

Göçmenlere arşı Yunan mezalimi devam ediyor. yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isteyen Mısırlı Mahmut Muhammed Yunan askerleri tarafından darp edilip demir çubuklarla dövüldü. Daha sonra Türkiye'ye dönen Muhammed, bir yerleşim yerine giderek, yardım istedi.

İnsanlık dışı görüntüler! Demir çubuklarla dövdüler
İnsanlık dışı görüntüler! Demir çubuklarla dövdüler
GİRİŞ 20.02.2020 16:34 GÜNCELLEME 20.02.2020 16:40
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

EDİRNE'de Yunanistan'a yasa dışı yollardan geçmek isterken Meriç Nehri üzerindeki adacıkta Yunan askerleri tarafından yakalanıp darp edildiğini söyleyen Mısırlı Mahmut Muhammed (36), hastaneye götürülürek tedavi altına alındı.

Edirne'den beraberinde bir grup göçmenle yasa dışı yollardan Yunanistan'a geçmek isteyen Mısır uyruklu Mahmut Muhammed, Meriç Nehri üzerindeki adacıkta, Yunan askerleri tarafından yakalandı.

Daha sonra Türkiye'ye dönen Muhammed, bir yerleşim yerine giderek, yardım istedi. Vatandaşların haber vermesiyle gelen jandarma ekipleri tarafından alınan Muhammed, hastaneye götürülürek tedavi altına alındı.

Tedavisinin ardından İl Göç İdaresi'ne getirilen Muhammed'in yüzü ve vücudundaki darp izleri dikkat çekti. Meriç Nehri üzerindeki adacıkta uyuya kaldığını söyleyen Muhammed, "Yunan askerlerinin gelip beni demir çubuklarla dövdüler. Sanırım 4-5 kişiydiler. Tüm vücudumda yüzümdeki gibi yaralar var. Pasaportumu, telefonumu, paramı, kıyafetlerimi her şeyimi aldılar. Daha sonra nehri geçip Türkiye'ye döndüm. Gittiğim yerleşim yerinde insanlar bana kıyafet verdiler. Daha sonra jandarma geldi ve beni tedavi için hastaneye götürdü" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yardım et
    Cevapla
  • nokta 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kafirlere fırsat vermesin inşallah
    Cevapla
  • vatandaş 1 4 yıl önce Şikayet Et
    İçimizde de epey yunanlı varmış.
    Cevapla
  • sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Epey kelimesi CILIZ kalır bu müslüman görünümlü kefere topluluklara, Allah'ım nerede zulme uğrayan kulun varsa sen yardım et.(Amin)
    Cevapla
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    birlik ve beraberliği bozmayalım mücadeleye devam.
    Cevapla
  • cocuk 4 yıl önce Şikayet Et
    uyanik göcmenler para pesindeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!